Foci-vb 2018: Tragikus körülmények között hunyt el a brazilok egyik szurkolója

Brazília halál foci-vb 2018 tragédia foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mexikóval csapott össze a brazil csapat hétfőn délután, ám most nemcsak a győzelemért, hanem egy tragikus körülmények között elhunyt szurkolójukért is harcoltak. Tamra Maiochi Brazíliában hunyt el, egy üvegszilánk állt a nyakába. 

Szerbiával mérkőzött meg Brazília, amikor a 30 éves barzil lány életét vesztette. Tamra Maiochi Sao Pauloban nézte a meccset, amikor a játék végét jelző sípszó után örömében felugrott a kanapéról egy borospohárral a kezében. Elveszítte az egyensúlyát, a földre zuhant, majd egy szilánk beleállt a torkába. A The Sun cikke szerint már a kiérkező mentők sem tudták megmenteni az életét. A brazil válogattot így ma érte is játszott a nyolcaddöntőben.

Drogok hatása alatt szexelt egy pár a nyílt utcán: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180702-drogok-hatasa-alatt-szexelt-egy-par-a-nyilt-utcan.htmlA legkisebb szeméremérzet nélkül esett egymásnak egy pár Manchester utcáin. Vadul szexeltek drogok hatása alatt. NewsThinkstockÉ. Imréhez köthető helyen találták meg az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmijáthttp://www.life.hu/news/20180702-e-imrenel-talaltak-meg-az-eltunt-villanyszerelo-macsik-zoltan-holmijat.htmlA nyomozás során megtalálták a rendőrök a márciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját egy, a főnökéhez, É. Imréhez köthető helyen, aki már előzetes letartóztatásban van. A holttestet még nem találták meg, de számos közvetett bizonyítékot gyűjtöttek. NewsOrigoSzobájába zárva él a nyíregyházi férfi, aki tavaly kiugrott az erkélyrőlhttp://www.life.hu/news/20180702-szobajaba-zarva-el-a-nyiregyhazi-ferfi-aki-tavaly-kiugrott-az-erkelyrol.htmlEgy 9. emeleti panellakás szobájába él bezárva az a 25 éves nyíregyházi férfi, aki tavaly tavasszal ugrott ki az erkélyről. NewsOrigo8 évesen egyetemre készül a belga csodagyerekhttp://www.life.hu/news/20180701-8-evesen-egyetemre-keszul-a-belga-csodagyerek-laurent-simons.htmlA belga Laurent Simons mindössze 8 esztendős, de olyan okos, hogy máris egyetemre készül. News--Foci vb: A döbbenetes spanyol vereség képekbenhttp://www.life.hu/news/20180701-spanyolorszag-is-kiesett-a-2018as-labdarugovilagbajnoksagrol.htmlArgentína és Portugália után Spanyolország búcsúzott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. Az oroszok tovább menetelnek a legjobb nyolc csapat közé, a spanyol válogatott pedig indulhat a reptérre. News--Így kerülheted el a villámcsapást, ha jön a viharhttp://www.life.hu/news/20180701-igy-kerulheted-el-a-villamcsapast-ha-jon-a-vihar.htmlSzakemberek összeszedték azokat a jótanácsokat, amelyeket érdemes megfogadnunk akkor, ha hatalmas vihar közelít. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.