A hullaházban vették észre, hogy a nő még lélegzik

halál hullaház hulla baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetet szenvedett egy nő Dél-Afrikában. A mentők úgy látták, hogy a nő semmilyen életjelet nem ad, a hullaházba szállították, ahol az egyik alkalmazot vette észre, hogy a még lélegzik.

Dél-Afrikában, Johannesburg közelében lábadozik egy nő kórházban, aki nemrégiben balesetet szenvedett. A mentők úgy látták, hogy már semmilyen életjelet sem ad, a hullaházba szállították.

Halottnak hitték a balesetet szenvedett nőt Forrás: Shutterstock

A BBC cikke szerint az egyik alkalmazott vette észre, hogy a nő még lélekzik. A kórház azt mondja, hogy mulasztás nem történt, mindenesetre a beteg még kórházban lábadozik sérülései miatt.

Ezért olcsó az IKEA-ban a hot-doghttp://www.life.hu/news/20180703-ezert-olcso-az-ikeaban-a-hotdog.htmlNémetországban egy euróba, Magyarországon kevesebb mint a felébe, 150 forintba kerül a hot dog az IKEA-ban. Kiderült, miért. NewsOrigoEgy barlangban cseperedett fel a brazil kislányhttp://www.life.hu/news/20180703-egy-barlangban-cseperedett-fel-a-brazil-kislany-dzsungel-brazilia.htmlEgy barlangban nőtt fel az a brazil lány, aki felnőttként könyvben írta meg élete történetét. NewsOrigoFoci vb: Ilyen volt az orosz öltöző a spanyolok legyőzése utánhttp://www.life.hu/news/20180702-a-foci-vbn-belestunk-oroszorszag-oltozojebe-a-spanyol-meccs-utan.htmlSpanyolország vasárnap tizegyesekkel 3:4-re kikapott a házigazda oroszoktól, így nem jutottak a legjobb nyolc közé. Drámájukat korábban itt mutattuk be, most pedig azt is megnézhetjük, hogyan ünnepelt Oroszország válogatottja miután lementek a pályáról. News--Kilenc napja eltűnt diákokat találtak meg Thaiföldön egy barlangbanhttp://www.life.hu/news/20180702-kilenc-napja-eltunt-diakokat-talaltak-meg-thaifoldon-egy-barlangban.htmlÉlve találtak meg hétfőn Thaiföldön 12 diákot és fociedzőjüket, akiknek kilenc napja nyoma veszett a félig elárasztott, észak-thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben - közölte Csiang Rai tartomány kormányzója. News--Foci-vb 2018: Tragikus körülmények között hunyt el a brazilok egyik szurkolójahttp://www.life.hu/news/20180702-focivb-2018-tragikus-korulmenyek-kozott-hunyt-el-a-brazilok-egyik-szurkoloja.htmlMexikóval csapott össze a brazil csapat hétfőn délután, ám most nemcsak a győzelemért, hanem egy tragikus körülmények között elhunyt szurkolójukért is harcoltak. Tamra Maiochi Brazíliában hunyt el, egy üvegszilánk állt a nyakába. News--Kilenc napja eltűnt diákokat találtak meg Thaiföldön egy barlangbanhttp://www.life.hu/news/20180702-kilenc-napja-eltunt-diakokat-talaltak-meg-thaifoldon-egy-barlangban.htmlÉlve találtak meg hétfőn Thaiföldön 12 diákot és fociedzőjüket, akiknek kilenc napja nyoma veszett a félig elárasztott, észak-thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben - közölte Csiang Rai tartomány kormányzója. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.