Borzalmas üzenetekkel zaklatják VV Fanni édesanyját

édesanya sms VV Fanni zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy VV Fanni családja még mindig kétségek között él, mert nem találják lányuk holttestét, még furcsa, hátborzongató SMS-ekkel is zaklatják a édesanyját, Katit.

Még mindig nem találja a rendőrség a novemberben eltűnt VV Fanni holttestét. A szülők, a család, a barátok kétségek között élik a mindennapjaikat. És ha ez ne lenne elég, a ValóVilág szereplőjének édesanyja éjjelente hátborzongató üzeneteket kap.

"Sok jós meg médium próbálta felvenni velünk a kapcsolatot, mindegyikük mást mondott arról, hol van Fanni, mi történt vele. Egy férfi még decemberben írt először, hogy már csak a lányom csontjait fogják megtalálni. Sokáig hallgatott, aztán az elmúlt héten kétszer is írt, mind a kétszer ezt. Nem tudom pontosan, ki lehet ő, honnan veszi ezeket a dolgokat. Nehéz erről beszélni, egy anya, egy szülő sosem tud beletörődni abba, hogy a gyermeke már nem él. Nincs nap, hogy ne gondolnék Fannira. Beszélek is hozzá, sőt, a szobájába is mindig bemegyek. Nagyon nehéz pillanatok azok, sosem állom meg sírás nélkül, ahogy nézem a ruháit, az ágyát, és tudom, hogy ő már soha nem jön vissza" - mondta a Blikknek Fanni anyukája, akinek eszében sincsen feljelentést tenni, nem akarja még ezzel is terhelni a rendőrséget. Azt szeretné, hogy minden erejükkel lánya megtalálására koncentráljanak.

"A nyomozó mindig megnyugtat, hogy minden a legnagyobb rendben, jól halad az ügy. Remélem, egyszer kiderül, mi is történt akkor este. A férfinak, aki előzetesben ül, neki nem tudok mondani semmit. Csak kérem, hogy mondja el, ha tud valamit. Olvastam, hogy siralmasan érzi magát a rácsok mögött. Hát mi is így élünk, nyolc hónapja már" - mesélte Kati.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.