Úszás közben sodródott el a nő, másfél év múlva ugyanabban a ruhában találták meg

Indonézia úszás eltűnt személyek eltűnés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indonéziában, Sukabumi városában vakációzott Nining Sunarsih, amikor váratlanul elsodorta a víz. A nőt most, másfél évvel az eltűnése után találták meg. Ugyanaz a ruha volt rajta, mint akkor. 

Az Odditycentral.com cikke szerint Indonéziában, Sukabumi városában nyaralt Nining Sunarsih, amikor úszás közben egy hullám elsodorta. A szemtanúk hallották, hogy a nő sikít, de nem mertek utánamenni. A nőt nem találták meg, a közelben ráleltek ugyan egy holttestre, de bebizonyosodott, hogy nem az ő az. A nyomozást mégis lezárták.

Az asszony családja nem fogadta el, hogy meghalt, hiszen nem találták meg a testét. Nining nagybátyját a megtalálása előtt álmában megszólítitta a nő. Azt mondta neki keresse őt Palabuhanratu partjainál, ahhoz közel, ahol eltűnt. Először nem sok figyelmet szentelt az álomnak, ám többször is visszatért. Elmesélte a családnak, akik úgy döntöttek, utánajárnak.

Amikor június 30-án meglátogatták a partot, nem találtak semmit, azonban délután 4 órakor meglátták eltűnt rokonukat a homokban fekve, ugyanabban a ruhában, amiben eltűnt. Rejtély, hogy ez hogy történhetett. Az asszony nem tudja elmondani, hol volt az elmúlt másfél évben.

A fiatal anya attól rettegett, hogy elkenődik a sminkje szülés közbenhttp://www.life.hu/news/20180704-a-fiatal-anya-attol-rettegett-hogy-elkenodik-a-sminkje-szules-kozben.htmlElső gyermekét hozta világra a 22 éves Lee Ann Jarrell, ám a szülés előtt még fontos feladata akadt. Elkészítette a tökéletes sminket, szülés közben is azon aggódott, nehogy elkenődjön. News--A mesterséges intelligenciával megjósolható a halál időpontjahttp://www.life.hu/news/20180704-a-mesterseges-intelligenciaval-megjosolhato-a-halal-idopontja.htmlSokan szeretnék tudni, mennyi idejük van még hátra, ám ez eddig csak futurisztikus vágyálomnak tűnhetett. Most azonban úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia segítségével megjósolható lesz a halál időpontja. NewsOrigoBorzalmas üzenetekkel zaklatják VV Fanni édesanyjáthttp://www.life.hu/news/20180704-borzalmas-uzenetekkel-zaklatjak-vv-fanni-edesanyjat.htmlNem elég, hogy VV Fanni családja még mindig kétségek között él, mert nem találják lányuk holttestét, még furcsa, hátborzongató SMS-ekkel is zaklatják a édesanyját, Katit.NewsOrigoRájött, hogy férje megcsalja, ezért levágta a nemi szervéthttp://www.life.hu/news/20180703-rajott-hogy-ferje-megcsalja-ezert-levagta-a-nemi-szervet.htmlElképesztő esemény történt a minap Thaiföldön: egy 24 éves nő levágta férje péniszét, amit aztán ki is dobott az ablakon. NewsThinkstockBelehalt a professzor a szado-mazo szexbe (18+)http://www.life.hu/news/20180703-belehalt-a-professzor-a-szado-mazo-szexbe.htmlBelehalt a szado-mazo szexbe egy brit professzor, aki múmiaként akarta átélni a gyönyört. NewsOrigoA hullaházban vették észre, hogy a nő még lélegzikhttp://www.life.hu/news/20180703-a-hullahazban-vettek-eszre-hogy-a-no-meg-lelegzik.htmlBalesetet szenvedett egy nő Dél-Afrikában. A mentők úgy látták, hogy a nő semmilyen életjelet nem ad, a hullaházba szállították, ahol az egyik alkalmazot vette észre, hogy a még lélegzik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.