Mallorcán több turista meghalt a bizarr kihívásban, a balconingban

Forrás: Shutterstock -
veszély halál turista kihívás Mallorca balconing tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több ember életét vesztette, egyet pedig az intenzív osztályon ápolnak a turisták között vírusként terjedő új kihívás, a balconing miatt. Vagy az erkélyről ugrálnak a szálloda medencéjébe vagy egyik erkélyről a másikra másznak át, mindezt Mallorcán. 

Egyfajta bátorságpróba terjed a Mallorcán nyaraló turisták körében. A balconing során vagy a szálloda erkélyéről ugranak a medencébe vagy egyik erkélyről a másikra csimpaszkodnak át - írta az Index.

A Magaluf fürdőhelyen idén már hárman vesztették életüket, mindannyian az erkélyről zuhantak le. A kísérletet többnyire ittas állapotban próbálják meg, Calviá régió vezetése már válságtanácsot hívott össze, hogy megállítják a bizarr kihívást.

Terjed a veszélyes kihívás, a balconing Forrás: Shutterstock

Áprilisban egy 19 éves brit nő, júniusban pedig egy 20 éves ír vesztette életét, hétfőn pedig egy francia férfi. Egy 19 éves brit férfit pedig az intenzív osztályon ápolnak. Santa Ponca fürdőhelyen pedig ketten haltak meg idén.

Tévedésből a keresett bűnözők listájára került a feleséghttp://www.life.hu/news/20180705-tevedesbol-a-keresett-bunozok-listajara-kerult-a-brit-feleseg.htmlTévedésből éveken át szerepelt az Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség listáján egy brit nő. NewsThinkstockElkezdődött a nőnek a pere, aki WC-ben szülte meg, majd magára hagyta babáját (18+)http://www.life.hu/news/20180705-elkezdodott-a-nonek-a-pere-aki-wcben-szulte-meg-majd-magara-hagyta-babajat.htmlTavaly tavasszal hagyta magára újszülött csecsemőjét az a felsőzsolcai nő, akinek pere most kezdődött Miskolcon. NewsOrigoFoci vb: 10-ből 5 magyar nő nézi a meccsekethttp://www.life.hu/news/20180705-a-nok-is-szeretik-a-focit-es-nezik-a-vebet.htmlA Nielsen Sports globális felmérése szerint tízből hét nő úgy gondolja, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egy kimondottan vonzó esemény. De vajon hogyan vélekednek erről a magyar hölgyek? News--A hullámvasút tetején ragadtak az utasok: videóhttp://www.life.hu/news/20180705-a-hullamvasut-tetejen-ragadtak-az-utasok.htmlSzörnyű esemény történt az egyik brit vidámparkban, a hullámvasút szerelvénye egyszer csak megállt a tikkasztó hőségben. NewsThinkstockA világ legszexibb nagymamái meghazudtolják a korukathttp://www.life.hu/news/20180705-a-vilag-legszexibb-nagymamai-meghazudtoljak-a-korukat.htmlVannak olyan nők és férfiak a világon, akik korukat meghazudtolóan csinosak, sportosak. Ez halmozottan igaz arra a három nőre, akikről szinte senki nem mondaná meg, hogy nemcsak édesanyák, de már nagymamák is. News--Kiderült, miért lőtt le egy zsiráfot az amerikai vadásznőhttp://www.life.hu/news/20180705-kiderult-miert-lott-le-egy-zsirafot-az-amerikai-vadaszno.htmlA zsiráfokat a kihalás veszélye fenyegeti, ezért érthető módon kiakadt az internet népe azon a fotón, amelyen egy amerikai vadásznő látható puskával a kezében, háttérben pedig egy meglőtt zsiráffal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.