Németh Lajosnak jó hírei vannak: jön a meleg

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Németh Lajos időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos végre jó hírekkel szolgált: gyorsan átvonul az országon a mai hidegfront, így már akár hétvégén is lehet strandolni.

Németh Lajos a Lupa-tó mellől jelentkezett be a TV2 műsorában, ahol elárulta, nem kell lemondani a hétvégi strandolásról, holnapra elvonul a pénteki hidegfront.

Ez a gyenge hidegfront, ami hőmérséklet-csökkenést nem nagyon okoz, viszont záporokat, zivatarokat hoz, ez holnapra elvonul, kisüt a nap. Vasárnap pedig az ország legnagyobb részén többórás napsütésben bízhatunk és olyan 27-28 fok körüli nem kánikula, nem hőség, nem forróság, hanem nagyon kellemes hőmérséklet lesz. Holnap-holnapután már jöhetünk strandolni" – nyilatkozta a meteorológus, aki beszélt a jövő hétről is. „A hosszabb távú előrejelzések azt adják, hogy legalább 4-5 napig, a jövő hét második feléig mindenképp frontmentes, csendes időszak vár ránk, egyre több napsütéssel, 27-30 fokos csúcshőmérséklettel. Tehát akik még nem barnultak le a júliusi sok felhő miatt, azoknak esélyük van arra, hogy július 10-12-ig megszerzik azt az alapszínt, amit aztán fokozhatnak a hónap második felében, augusztusban."

Németh Lajos arra is kitért, mi várható a nyár második felében. Úgy véli, az amerikai kontinens keleti partján jelenleg uralkodó extrém hőség hatását nagyjából 3-4 hét múlva mi is érezhetjük. A bejelentkezést pedig egy biztató kijelentéssel zárta: „Ne adjuk fel, jön a meleg!"

Mallorcán több turista meghalt a bizarr kihívásban, a balconingbanhttp://www.life.hu/news/20180706-mallorcan-tobb-turista-meghalt-a-bizarr-kihivasban-a-balconingban.htmlMár több ember életét vesztette, egyet pedig az intenzív osztályon ápolnak a turisták között vírusként terjedő új kihívás, a balconing miatt. Vagy az erkélyről ugrálnak a szálloda medencéjébe vagy egyik erkélyről a másikra másznak át, mindezt Mallorcán. News--A hullámvasút tetején ragadtak az utasok: videóhttp://www.life.hu/news/20180705-a-hullamvasut-tetejen-ragadtak-az-utasok.htmlSzörnyű esemény történt az egyik brit vidámparkban, a hullámvasút szerelvénye egyszer csak megállt a tikkasztó hőségben. NewsThinkstockTévedésből a keresett bűnözők listájára került a feleséghttp://www.life.hu/news/20180705-tevedesbol-a-keresett-bunozok-listajara-kerult-a-brit-feleseg.htmlTévedésből éveken át szerepelt az Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség listáján egy brit nő. NewsThinkstockA világ legszexibb nagymamái meghazudtolják a korukathttp://www.life.hu/news/20180705-a-vilag-legszexibb-nagymamai-meghazudtoljak-a-korukat.htmlVannak olyan nők és férfiak a világon, akik korukat meghazudtolóan csinosak, sportosak. Ez halmozottan igaz arra a három nőre, akikről szinte senki nem mondaná meg, hogy nemcsak édesanyák, de már nagymamák is. News--A fiatal anya attól rettegett, hogy elkenődik a sminkje szülés közbenhttp://www.life.hu/news/20180704-a-fiatal-anya-attol-rettegett-hogy-elkenodik-a-sminkje-szules-kozben.htmlElső gyermekét hozta világra a 22 éves Lee Ann Jarrell, ám a szülés előtt még fontos feladata akadt. Elkészítette a tökéletes sminket, szülés közben is azon aggódott, nehogy elkenődjön. News--Rájött, hogy férje megcsalja, ezért levágta a nemi szervéthttp://www.life.hu/news/20180703-rajott-hogy-ferje-megcsalja-ezert-levagta-a-nemi-szervet.htmlElképesztő esemény történt a minap Thaiföldön: egy 24 éves nő levágta férje péniszét, amit aztán ki is dobott az ablakon. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.