Balaton Sound földrengés ugrálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A GeoRisk Földrengés Mérnöki Iroda a Facebookon számolt be arról, hogy kisebb földrengést okoztak a Balaton Soundon szórakozó fesztiválózók.

Csütörökön és pénteken annyira jól szórakpoztak a fesztiválozók, hogy az egyszerre ugrálás kisebb földrengést okozott, pont úgy mint a foci vb-n június közepén, amikor Mexikó győztes gólt lőtt Németország ellen. A jelenségről képeket is mellékeltek.

"Tombol a nyári szezon, és vele együtt dübörög a Balaton Sound fesztivál is Zamárdiban. A tihanyi mérőállomáson kiválóan látszik (mellékelt képek) az elmúlt két este koncertje. A jó hangulatú fesztiválozók minden bizonnyal egyszerre ugrálnak, hasonlóan ahhoz, mint amikor Mexikóban észleltek "mini földrengést" a Németország elleni győztes találat utáni pillanatban, néhány hete a foci VB-n."

Foci vb: Botrány, megbüntette a horvátokat a FIFAhttp://www.life.hu/news/20180707-a-fifa-megbuntette-horvatorszagot-es-danijel-subasicot-a-foci-veben.htmlHatalmas felháborodást keltett a focivilágban, hogy a FIFA büntetéssel sújtotta a barátját gyászoló horvát kapust, Danijel Subasicot, valamint Horvátország válogatottját a foci vébén. News--Titkos naplót írt egy francia kastély padlólapjaira egy 19. századi ácshttp://www.life.hu/news/20180707-titkos-naplot-irt-egy-francia-kastely-padlolapjaira-egy-19-szazadi-acs.htmlEgy alpesi francia falu kastélyának padlódeszkáira írta titkos naplóját egy 19. századi ács. Az őszinte feljegyzésekből kirajzolódik az egykori falusiak élete.News--Baktérium szaporodott el a magyar üzemben, 9-en meghaltakhttp://www.life.hu/news/20180707-bakterium-szaporodott-el-a-magyar-uzemben-9en-meghaltak.htmlKilenc ember halt meg Európában a magyar üzemben csomagolt fagyasztott csemegekukorica miatt. Végzetes mennyiségű Listeria monocytogenes baktériumot találtak a termékekben. A szakértők már vizsgálják, hogyan történhetett a fertőzés. News--VV Fanni családja szerint nem az előzetesben ülő B. László a gyilkoshttp://www.life.hu/news/20180707-vv-fanni-csaladja-szerint-nem-az-elozetesben-ulo-b-laszlo-a-gyilkos.htmlTavaly novemberben tűnt el Novozánszki Fanni, a holttestét pedg azóta sem találják. A rendőrség és a család is igyekszik megfejteni, hogy mi történt a lánnyal, eddig kevés eredménnyel. Fanni hozzátartozói nem tartják kizártnak, hogy a ValóVilág egykori szereplőjét bebetonozták.NewsOrigoSzexuálisan zaklatta diákjait egy budapesti tanárhttp://www.life.hu/news/20180707-szexualisan-zaklatta-diakjait-egy-budapesti-tanar.htmlA Budapest Honvéd Akadémián és egy gimnáziumban is tanított az a tanár, aki szexuálisan zaklatta diákjait, egyiküket pedig orális szexre kényszerítette. Elkezdődött a tanúk kihallgatása. News--Foci vb: Zokogásban tört ki a horvátok kapusa - Szívszorító videó!http://www.life.hu/news/20180706-danijel-subasic-zokogasban-tort-ki-mikor-elhunyt-baratjarol-kerdeztek.htmlA foci vébé egyik legmegrendítőbb jelenetének lehettünk szemtanúi a napokban. Horvátország kapusa, Danijel Subasic ugyanis zokogni kezdett egy sajtótájékoztatón. Mint kiderült, a focista elhunyt játékostársára emlékezett. News--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.