Tűz pusztított a római Cinecittá filmgyárban

Forrás: Collection Christophel/© Metro Goldwyn Mayer/Metro Goldwyn Mayer -
filmgyár Cinecittá tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűz ütött ki szombatra virradóra híres római Cinecittá filmgyárban, ahol számos, az antik Rómát bemutató díszlet égett le.

A futballpályányi méretű díszletvárosban szombat este egy partit rendeztek, de a tűzben senki nem sérült meg.

A Cinecittát 1937-ben építtette Benito Mussolini azzal a céllal, hogy propagandafilmeket készítsenek a gyárban. A Cinecittá aranykora az 1950-es és 1960-as években volt, amikor olyan nagyszabású produkciókat forgattak ott, mint a Kleopátra vagy a Ben Hur.

Részlet a Ben Hur című filmből (1927) Forrás: Collection Christophel/© Metro Goldwyn Mayer/Metro Goldwyn Mayer



Hódi Pamela követői betámadták Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-hodi-pamela-kovetoi-betamadtak-rubint-rekat.htmlElszabadult a pokol az Instagramon Hódi Pamela egyik fotója alatt. Rubint Rékát azzal vádolják Pamela követői, hogy ő az oka annak, hogy Berki Krisztián Mazsit választotta - szúrta ki a Blikk. TV + SztárokOrigoLószex miatt követel milliókat Cicciolina a Google-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-loszex-miatt-kovetel-milliokat-cicciolina-a-googletol.htmlVárosi legendaként terjed már hosszú évek óta, hogy Cicciolina, azaz Staller Ilona egy lóval közösült. A mai napig rengetegen keresnek rá erre az interneten. Az egykori pornós szerint a Google hibája, hogy összekötik az emberek a nevét a lóval való közösüléssel. 70 millió dollár kártérítést követel most az óriáscégről. Pert indított az elszenvedett erkölcsi és anyagi veszteségek miatt - írja a Blikk. TV + Sztárok--Új sorozatban tér vissza a képernyőre Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-uj-sorozatban-ter-vissza-a-kepernyore-trokan-peter.htmlMunkával tölti az idei nyarat Trokán Péter: hamarosan egy új sorozatban tér vissza a tévéképernyőkre.TV + Sztárok--Foci vb: Beckham és Ibrahimovic is fogadtak a mai meccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-beckham-es-ibrahimovic-fogadtak-az-angolsved-meccs-elott.htmlSzombat délután 16:00-tól Svédország játszik Angliával, Zlatan Ibrahimovic pedig ennek kapcsán fogadást ajánlott David Beckhamnek. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle nem fogja meg egymás kezét a királynő előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-harry-herceg-es-meghan-markle-nem-fogja-meg-egymas-kezet-a-kiralyno-elott.htmlSussex herceges és hercegnéje, azaz Harry herceg és Meghan Markle nem fogják meg egymás kezét a királynő jelenlétében - szúrták ki a szemfüles szakértők. Most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Balaton Sound 2018: exkluzív interjút adott Jonas Bluehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-balaton-sound-2018-exkluziv-interjut-adott-jonas-blue.htmlNem először érkezett Magyarországra Jonas Blue. A Balaton Soundon lépett fel, ahol exkluzív interjút adott lapunknak. Mesélt a dj-k play gombos botrányáról, és a legextrém rajongóiról is sztorizott. TV + Sztárok






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.