Részegre itták magukat a sirályok az angol tengerparton

tűzoltó ittas részeg Sirály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Délnyugat-angliai fürdőzők vették észre a részeg, hányó sirályokat. Azonnal a helyszínre hívták a tűzoltókat, akiket az ittas madarak megtámadtak.

Strandoló emberek lettek figyelmesek a furcsa jelenségre: vagy harminc furcsán viselkedő sirályt vettek észre a tengerparton. A madarak kábán totyogtak össze-vissza, egyes példányok hánytak is. Amikor a tűzoltók megközelítették őket, támadásba lendültek, agresszíven viselkedetek.

Végül kiderült, hogy a sirályok a parton hagyott alkoholos italok maradékait itták ki az üvegekből, poharakból. Ettől berúgtak, ezért viselkedtek furcsán. Vannak azonban, akik azt gondolják, a közeli sörfőzdénél rúgtak be a madarak, nem a strandolók gondatlansága okozta a bajt - írta a Metro.

Gáspár Laci közösségi oldalán imádkozik: Istennek köszöni új luxusautójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-gaspar-laci-kozossegi-oldalan-imadkozik-istennek-koszoni-uj-luxusautojat.htmlGáspár Lacinak új autója van, amit közösségi oldalán mutatott meg. Egy videóban hálát is adott Istennek, nem csak a méregdrága kocsiért. TV + Sztárok--Kihallgatta a rendőrség Gáspár Evelint - elmondta, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-kihallgatta-a-rendorseg-gaspar-evelint-elmondta-mi-tortent.htmlGyőzike 24 éves lányát, Evelint kihallgatta a renőrség. A Blikknek mesélte el, hogy mi történt. TV + SztárokOrigoRita Ora a Balaton Soundon lépett fel, de azt hitte Budapesten vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-rita-ora-a-balaton-soundon-lepett-fel-de-azt-hitte-budapesten-van.htmlPénteken este lépett fel a Balaton Soundon, Zamárdiban Rita Ora. A közösségi oldalára több fotót is posztolt a fergeteges buliról. A képekhez írt kösszönőszövegben azonban akadt egy kis hiba: az énekesnő azt hitte, hogy Budapesten van - szúrta ki a 24.hu.TV + SztárokOrigoHódi Pamela követői betámadták Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-hodi-pamela-kovetoi-betamadtak-rubint-rekat.htmlElszabadult a pokol az Instagramon Hódi Pamela egyik fotója alatt. Rubint Rékát azzal vádolják Pamela követői, hogy ő az oka annak, hogy Berki Krisztián Mazsit választotta - szúrta ki a Blikk. TV + SztárokOrigoÚj sorozatban tér vissza a képernyőre Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-uj-sorozatban-ter-vissza-a-kepernyore-trokan-peter.htmlMunkával tölti az idei nyarat Trokán Péter: hamarosan egy új sorozatban tér vissza a tévéképernyőkre.TV + Sztárok--Pártos Csilla és új párja interjú adott a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-partos-csilla-es-uj-parja-interju-adott-a-balaton-soundon.htmlPártos Csilla és új párja a Balaton Soundon bulizott, ott adtak interjút a Borsnak. Pécsi Ildikó volt menye elmondta, hogy már új életet kezdett, és arról is beszélt, hogy neki már nem a ház a lényeg.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.