Veronai buszbaleset: egy szülő szerint ketyegő bombán ültek a gyerekek

Forrás: AFP/Handout -
halál vélemény veronai buszbaleset diák szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Felszállni sem engedtük volna, ha tudjuk..."

Nem lehet elfelejteni azt a szörnyű buszbalesetet, mely következtében a budapesti Szinyei Merse Pál gimnázium több diákja és kísérőjük életét vesztette. A felelősöket azóta is keresik, a szülők nemrég kapták készhez hivatalosan az igazságügyi szakértői véleményeket. Az egyik apa - aki egyetlen lányát vesztette el a tragédiában - megdöbbent az eredményeket olvasva.

Egy szülő szerint a busz ketyegő bomba volt Forrás: AFP/Handout
Megnősült Ernő Ágost hannoveri herceg, divattervezőt vett elhttp://www.life.hu/news/20180709-megnosult-erno-agost-hannoveri-herceg-divattervezot-vett-el.htmlÖsszekötötte életét Ernő Ágost hannoveri herceg és szerelme, a divattervező, Ekaterina Malysheva. Hatszáz vendég előtt mondták ki a boldogító igent. NewsThinkstockÖngyilkos lett egy miskolci tinilány, Zsófi: elzárástól rettegett egy iskolai verekedés utánhttp://www.life.hu/news/20180709-ongyilkos-lett-egy-miskolci-tinilany-zsofi-elzarastol-rettegett-egy-iskolai-verekedes-utan.htmlÖngyilkos lett egy miskolci kamaszlány, miután első fokon több éves elzárásra ítélték őt és barátnőjét, amiért megvertek egy harmadik lányt. Hiába született másodfokon sokkal enyhébb ítélet, Zsófi nem tudta feldolgozni a történteket, és eldobta magától az életét.NewsOrigoSikeresen kimentették az első gyerekeket a thaiföldi barlangbólhttp://www.life.hu/news/20180708-sikeresen-kimentettek-az-elso-gyerekeket-a-thaifoldi-barlangbol.htmlSikeresen kimentették vasárnap a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt ifjúsági focicsapat első négy tagját - jelentette a helyi média.News--Két év alatt 11 öngyilkosság történt a Bristol University-nhttp://www.life.hu/news/20180708-ket-ev-alatt-11-ongyilkossag-tortent-a-bristol-universityn.htmlSenki sem érti, hogy mi történik a Bristol University-n: két év alatt 11 diák lett öngyilkos.News--Levélben üzentek szüleiknek a barlangban rekedt thai gyerekekhttp://www.life.hu/news/20180708-levelben-uzentek-szuleiknek-a-barlangban-rekedt-thai-gyerekek.htmlLevélben üzentek a barlangban rekedt thai gyerekek a szüleiknek. Azt írták, hogy jól vannak, mindenki erős és ha kijutnak a barlangból, sok mindent szeretnének enni, vagyis elég éhesek lehetnek. A levelet egy búvár vitte fel az aggódó családoknak. A mentőcsapatok 14. napja dolgoznak azon, hogy kimentsék az ifi focicsapatot a barlangból.News--Megkezdődött a thaiföldi barlangban rekedt ifjúsági focicsapat kimentésehttp://www.life.hu/news/20180708-megkezdodott-a-thaifoldi-barlangban-rekedt-ifjusagi-focicsapat-kimentese.htmlVasárnap megkezdték a mentőcsapatok a Tham Luang barlangrendszerben rekedt ifjúsági focicsapat 12 tagjának és edzőjüknek kimentését - közölte a thaiföldi kormány.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.