Hatéves McDonald's hamburgert árult egy férfi az interneten

McDonald's krumpli hamburger gyorsétel eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, miért, de egy Ontarioban élő farmer hat évig őrizgetett egy hambugert és egy adag sültkrumplit, amit  a McDonald's-ban vásárolt. Most el akarta adni a burgert az interneten. 

"Még a legyek is elkerülték" - idézi annak a férfinek a szavait a Men's Health, aki 6 évvel ezelőtt vásárolt a McDonald's-ban egy hamburgert és egy adag sültkrumplit, majd felrakta a polcra és otthagyta. Kíváncsi volt, hogyan néz majd ki néhány év múlva.

Az Ontarioban élő farmer most feltette az eBay-re, hogy eladja, ám az oldal levetette vele a terméket, mivel nem volt rajta lejárati dátum.

Hat év alatt szinte semmit nem változott a gyorsétel Forrás: eBay

"A krumpli csodálatosan néz ki, mintha ma reggel vásároltam volna" - mondta a férfi. Hozzátette: a zsemle kicsit sötétedett, úgy néz ki mint egy hokikorong.

A szokatlan terméket egyébként 29,99 dollárért kínálta eladásra. Amikor az eBay levetette, a licit 82 dollárnál tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.