Íme, a 10 leggyakoribb indok, amik miatt a nők elválnak a férjüktől

indok válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok házasság nem tart a sírig, a holtomiglan holtodiglannak hamarabb véget vet egyik, vagy másik fél. Az okok különbözőek, de egy kutatás rávilágított a 10 leggyakoribb indokra, amik miatt a nők véget vetnek a házasságuknak.

A házasság pillanatában – jó esetben – mindenki azt hiszi, egy életre kötelezi el magát választott párja mellett, de egyre több esetben az élet másként alakul. Sok oka van annak, ha egy házasság tönkremegy, de egy kutatás segítségével most kiderítették a 10 leggyakoribb okot, amiért egy nő a válást választja a házasság helyett.

Ez a válás 10 leggyakoribb indoka Forrás: Shutterstock

1. Különböző életcélok
2. Hűtlenség
3. Állandó veszekedés
4. Az intimitás hiánya
5. Mentális betegség
6. Rossz viselkedés
7. Unalom
8. Fizikai bántalmazás
9. Háztartási problémák
10. Pénzügyi problémák

Feltépte a bika a félszemű matador fejbőrét, visszatér a ringbe: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180710-feltepte-a-bika-a-felszemu-matador-fejboret-visszater-a-ringbe-video-18.htmlNegyven öltéssel varrták össze a félszemű matador, Juan Jose Padilla fejét, miután felöklelte a bika. A matador nem nyugszik, pénteken visszatér a ringbe, hogy utoljára megküzdjön a bikával. News--Thaiföldi mentőakció: megkezdődött az újabb mentési művelethttp://www.life.hu/news/20180710-thaifoldi-mentoakcio-megkezdodott-az-ujabb-mentesi-muvelet.htmlMegkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket - közölte kedden a műveletet irányító tartományi kormányzó.News--Földönkívülire lelt a NASA egyik felvételén az UFO-vadászhttp://www.life.hu/news/20180710-foldonkivulire-lelt-a-nasa-egyik-felvetelen-az-ufovadasz.htmlHalott UFO hatalmas fehér pénisszel: állítólag ezt látta egy UFO-vadász blogger a NASA Mars bolygón készült felvételén. Azt is megmagyarázta, miért nem bomlott le a test. NewsOrigoElmeorvos vizsgálta VV Fanni elrablóját, B. Lászlót: ha nem beszámítható, megúszhatja a börtönthttp://www.life.hu/news/20180710-elmeorvos-vizsgalta-vv-fanni-elrablojat-b-laszlot.htmlVV Fanni elrablóját, B. Lászlót igazságügyi elmeorvosi szakértő vizsgálta. Ha kiderül, hogy nem beszámítható, akár meg is úszhatja a börtönt. News--Életét vesztette egy medencébe esett kisfiú Mosonszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20180710-eletet-vesztette-egy-medencebe-esett-kisfiu-mosonszentmikloson.htmlÉletét vesztette egy másfél éves kisfiú Mosonszentmiklóson. A medencébe esett - írja a police.hu.News--Az első ember lehet a Marson a most 17 éves Alyssa Carsonhttp://www.life.hu/news/20180709-az-elso-ember-lehet-a-marson-a-most-17-eves-alyssa-carson.htmlEgyáltalán nem biztos, hogy visszatér, de az sem, hogy egyáltalán eljut a Marsig a most 17 éves Alyssa Carson, akinek minden vágya, hogy a Marsra mehessen. Már megkezdték a kiképzését, várhatóan 2033-ban utazik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.