Ezzel az öt dologgal idegesítheted fel legjobban kollégáidat

Forrás: Shutterstock -
munkahely kolléga idegesítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A munkahelyeken nemcsak a főnök lehet idegesítő, hanem az alkalmazottak, így te is. Főleg, ha elkövetsz egyet is az alábbi listából, melyben azokat az idegesítő viselkedéseket szedte össze a Huffingtonpost, amikkel biztosan a kollégák agyára mész.

Betegen mész dolgozni

Hősies tettnek tűnhet, de nem az. A kollégák biztosan nem fognak örülni, ha egész nap szipogsz, de nem is ez a legfőbb baj, hanem az, hogy betegen dolgozni menni nem egészséges sőt, veszélyes azokra nézve, akiknek esetleg gyengébb az immunrendszerük.

Büdös maradékot melegítesz a közös mikróban

Bizony az irodai konyhában nem lehet mindent megtenni, amit otthon, így az erőteljesebb szagú ételek melegítése biztosan sokaknak nem fog tetszeni. A békesség kedvéért jobban jársz, ha nem hétköznap akarsz, mondjuk tonhalat enni.

Ezzekkel idegesítheted legjobban kollégáidat Forrás: Shutterstock


Nyalizás

Bár szemtől szembe ezt valószínűleg kevesen említik meg a nyalizónak, senki nem szereti azt a munkatársat, aki állandóan a főnöknek hízeleg. Előbb-utóbb kirekesztik és megutálják az ilyen kollégát a munkahelyen.

Túlharsogod a kollégákat, és folyton félbeszakítod őket

Azok, akik szeretnek beszélni, gyakran nem veszik észre, mennyire elnyomják hangjukkal, vehemenciájukkal kollégáikat, pedig ez is egy olyan idegesítő tulajdonság, amit sokáig nem fognak tolerálni a munkahelyen.

Hangosan, személyes ügyekben telefonálsz a közös helyiségekben

Bizony a személyes beszélgetés, főleg ha hangosan folyik a diskurzus, borzasztó idegesítő lehet. Hiszen egyrészt nem kíváncsiak a kollégák mások ügyeire, másrészt nagyon nehéz úgy koncentrálni, ha közben harsog valaki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.