Pintér Alex és Horvát Alexandra nagykőrösi fiatalokat keresi a rendőrség, együtt tűntek el

Forrás: Police.hu -
Horvát Alexandra Pintér Alex keresés rendőrség eltűnés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagykőrösi Horvát Alexandra ismeretlen helyre távozott Pintér Alex nevű barátjával július 9-én. Tartózkodási helyükről azóta nincs hír. A rendőrség keresi az eltűnt fiatalokat, a lakosság segítségét kérik. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Horvát Alexandra 2018. július 9-én otthonából ismeretlen helyre távozott Pintér Alex nevű barátjával és az azóta eltelt időben a fiatalok nem adtak életjelet magukról. A felkutatásukra tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre - írja a Police.hu.

Horvát Alexandra körülbelül 150 centiméter magas, 45-50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú. Vállig érő, vörösre festett hajat visel, amelyet jobb szemmagasságban elfésül. Szeme színe kék, fülében kék és rózsaszín fülbevalót viselt. Nyaka jobb oldalán 5 centiméter nagyságú műtéti heg látható. Eltűnésekor fekete tornacipőt, fekete nadrágot és fekete pólót viselt, melyen elöl fehér színű „IN W##D" feliratú vadkender növény ábrája látható. Egy fekete-lila színű hátitáskát is magával vitt távozásakor.

Horvát Alexandra Forrás: Police.hu

Pintér Alex 170 centiméter magas, 60-65 kilogramm testsúlyú, vékony és szikár testalkatú. Haja jelenleg egészen rövidre nyírt, esetenként fejét kopaszra borotválja. Szeme színe kék, bal fülében fekete fülbevaló-fültágító van, bal arcfelén és a nyaka jobb oldalán 5 miliméter nagyságú anyajegyek láthatók. Fekete magasszárú tornacipőt, fekete melegítőalsót és fekete galléros, baloldalon fehér feliratú pólót viselt eltűnésekor. Egy kék farmeranyagból varrott, málhazsákszerű táskát is magával vitt távozásakor.

Pintér Alex Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyeket felismeri vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nagykőrösi Rendőrkapitányságon (Nagykőrös, Kecskeméti út 4. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú" zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.