Az áldozata péniszét levágó Cs. Gábor dolgozni szeretne a börtönben

pénisz börtön áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal nő miatt szurkálta össze a felismerhetetlenségig vetélytársát Cs. Gábor, majd az áldozat péniszét is levágta. a férfi tettéért börtönbe került, kiderült, hogy dolgozni szeretne a rács mögött.

Borzalmas gyilkosságot követett el Cs. Gábor Nyíregyházán még áprilisban. A férfi egy fiatal nő miatt gyilkolta meg brutálisan vetélytársát: késsel a felismerhetetlenségig összeszurkálta az áldozatot, majd annak péniszét is levágta. Mint utólag kiderült, több mint százszor csapott le késével Gábor, aki szörnyű tette után véres ruhában megjelent a helyi kórházban azt hangoztatva, hogy megölt egy embert.

Dolgozni akar a börtönben Gábor - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Mivel zavart volt, hazaküldték. A halott társa testére egy mozdonyvezető talált rá, Gábort egy órával azután már el is fogták. Börtönbe került, és nemrég az is kiderült, hogy nem fogyasztott semmilyen drogot a végzetes estén. „Beszereztük a toxikológiai eredményt is arról, hogy az alkoholos befolyásoltságon túlmenően más bódító szer hatása alatt állt-e védencem. Ez igazolta azt, amit eddig is állított a rendőröknek: nem fogyasztott drogot" – mondta a Blikknek dr. Papp Erika ügyvéd. A férfi beismerte és megbánta, amit tett, a börtönben pedig szeretne hasznos lenni. A lap értesülései szerint Cs. Gábor munkát akar vállalni a rács mögött, ám erre még egy jó darabig nem lesz esélye, ugyanis jelenleg sokkal szigorúbb fogvatartási szabályok vonatkoznak rá.

Folytatódik a meleg, de változékony időjáráshttp://www.life.hu/news/20180716-folytatodik-a-meleg-de-valtozekony-idojaras.htmlA következő napokban is változékony lesz az időjárás: a sok napsütés mellett többször várható zápor, zivatar, a szél erős, akár viharos is lehet. Komolyabb lehűlés nem várható, néhol csak 25 fok körül alakulnak a maximumok, a hétvégén viszont akár 33 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Egy mozgólépcső aljában akarta megkérni szerelme kezét: hatalmas balhé lett belőlehttp://www.life.hu/news/20180715-egy-mozgolepcso-aljaban-akarta-megkerni-szerelme-kezet-hatalmas-balhe-lett-belole.htmlEgy zsúfolt pláza mozgólépcsőjénél akarta megkérni szerelme kezét egy férfi: hatalmas balhé lett belőle.NewsOrigoKutatók bebizonyították: barátságból lesz a legjobb párkapcsolathttp://www.life.hu/news/20180714-kutatok-bebizonyitottak-baratsagbol-lesz-a-legjobb-parkapcsolat.htmlA Texasi Egyetem kutatói bizonyították: minél régebben ismersz valakit, annál vonzóbbnak találod. Azt is kutatták, vajon sikeresebb-e egy párkapcsolat, ha a felek előtte barátok voltak. NewsOrigoEzt árulja el rólad a szemszíned: kék, zöld vagy barna? Ilyen vagy!http://www.life.hu/news/20180714-ezt-arulja-el-rolad-a-szemszined-kek-zold-vagy-barna-ilyen-vagy.htmlTudtad, hogy a szemszíned is nagyon sok mindent elárul rólad? Megmutatjuk, miket.NewsOrigoIlyen még sosem történt foci vébénhttp://www.life.hu/news/20180714-2022ben-telen-aranyvasarnap-lesz-a-focivebe-dontoje.htmlA Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke Gianni Infantino megerősítette, hogy 2022-ben Katarban novemberben és decemberben zajlik majd a futball-világbajnokság. News--Tizenegy évre ítélte a volt barátnőjét lúggal leöntő orvost a Kúriahttp://www.life.hu/news/20180713-tizenegy-evre-itelte-a-volt-baratnojet-luggal-leonto-orvost-a-kuria.htmlTizenegy év szabadságvesztésre ítélte és végleg eltiltotta orvosi hivatásától a Kúria csütörtökön kihirdetett jogerős ítéletében azt a férfit, aki 2013-ban elkábította volt barátnőjét és altestére lúgot öntött, maradandó, életveszélyes sérüléseket okozva ezzel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.