Szabadlábra helyezik Eva Rezesovát

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Eva Rezesová szabadlábra helyezés bíróság döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogadta a bíróság Eva Rezesová kérelmét: a milliárdosnő hamarosan szabadlábra kerülhet.

Eva Rezesová nemrég kérelmezte szabadlábra helyezését, amit a bíróság most el is fogadott: a milliárdosnő hamarosan szabadulhat – számolt be róla a Blikk.

Mint ismeretes, Rezesová 2012-ben BMW-jével az M3-as autópályán 165 km/h-s sebességgel belerohant az előtte haladó járműbe. A Fiat teljesen kiégett, négy utasa pedig életét vesztette. A nőt 9 év szabadságvesztéssel sújtották, de a bíróság döntésének értelmében jó magaviselettel büntetése kétharmadának letöltése után szabadulhat.

Eva Rezesova hamarosan szabadlábra kerül Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A portál azt írja, a 41 éves milliárdosnő mintarab volt, senkivel nem volt konfliktusa, minden szabályt betartott. Megtanult magyarul és folyamatosan dolgozott. Jó magaviselete miatt többször kapott eltávozást hosszabb-rövidebb időre.

Széllökés miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést szerdárahttp://www.life.hu/news/20180717-szellokes-miatt-adtak-ki-elsofoku-figyelmeztetest-szerdara-omsz.htmlElsőfokú figyelmeztetést adott ki széllökés miatt szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--A kifutón szoptatta gyermekét egy modell: videóhttp://www.life.hu/news/20180717-a-kifuton-szoptatta-gyermeket-egy-modell-video.htmlA Sport Illustrated fürdőruha bemutatója kissé rendhagyóra sikerült, ugyanis az egyik modell a gyermekét szoptatva vonult fel a kifutón. News--Tiszába fulladt legénybúcsúján a vőlegény, Zsolthttp://www.life.hu/news/20180717-tiszaba-fulladt-legenybucsujan-a-volegeny.htmlBoldog ünneplésből lett borzasztó tragédia: Zsolt a saját legénybúcsúján vesztette életét. Belefulladt a tiszába. News--Foci vb: Így várták a szurkolók a világbajnok franciákathttp://www.life.hu/news/20180716-a-foci-vb-gyoztes-francia-csapat-hazaerkezett-parizsba.htmlMint ismeretes, Franciország nyerte meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot, miután 4-2-re legyőzte Horvátországot. A világbajnokok hétfőn haza is érkeztek Párizsba, ahol több százezer szurkoló várta őket. News--Tupac Shakur megrendezte a halálát egy időutazó szerinthttp://www.life.hu/news/20180716-tupac-shakur-megrendezte-a-halalat-egy-idoutazo-szerint.htmlEgy időutazó, aki Noah-nak nevezi magát, azt állítja, hogy a jövőben azt látta, Tupac Shakurt valójában nem ölték meg, megrendezte a saját halálát. News--Az áldozata péniszét levágó Cs. Gábor dolgozni szeretne a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20180716-az-aldozata-peniszet-levago-cs-gabor-dolgozni-szeretne-a-bortonben.htmlEgy fiatal nő miatt szurkálta össze a felismerhetetlenségig vetélytársát Cs. Gábor, majd az áldozat péniszét is levágta. a férfi tettéért börtönbe került, kiderült, hogy dolgozni szeretne a rács mögött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.