Sajtótájékoztatót tartott a barlangba rekedt focicsapat

Forrás: MTI/EPA/Pongmanat Tasiri -
sajtótájékoztató Thaiföld gyerekek focicsapat barlang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mind a 12 tagja és az edzője is megmenekült annak a gyerekfocicsapatnak, akik napokra egy thaiföldi barlangban rekedtek. Egy búvár meghalt a mentésüknél, a csapat egyik tagja sírva mondott neki köszönetet. 

A cseppkövekről lecsurgó vizet itta az a gyermekfocicsapat, akik 9 napra edzőjükkel együtt egy thaiföldi barlangban rekedt. Mindenkit épségen kimentettek, ám egy búvár meghalt a mentés során. A csapat egyik tagja sírva mondott neki köszönetet.

Ugyanis a gyerekek és az edző most először álltak ki a nyilvánosság elé egy sajtótájékoztatón. Az Index cikke szerint az eseményen, két orvos, két pszichológus, a tartomány vezetője és három mentőbúvár vett részt. A kérdéseket pedig előre átnézték a pszichológusok.

Azt mondják, nem volt igaz, hogy a diákok nem tudnak úszni. A sajtótájékoztatót dekázással nyitották, hogy megmutassák, tényleg jól vannak. Azok a csapattagok és az edző, akik nem rendelkeztek állampolgársággal, a sajtótájékoztató végén az ajándékok mellett ezt is megkapták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.