Eltűnt a győri gyermekotthonból a 17 éves Bernadett

Forrás: Police.hu -
lány eltűnt gyermekotthon Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Engedély nélkül ment el a győri gyermekotthonból a 17 éves Bernadett, azóta nem hallottak felőle. Már egy hónapja  keresik. 

Már több mint egy hónapja eltűnt a 17 éves Bernadett, és egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni. Június 17-én távozott engedély nélkül a Győri-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központból, melyet rögtön jelentettek is a rendőrségnek, ám hiába, egyelőre nem tudták megtalálni, és nem is hallottak felőle.

Eltűnt a győri gyermekotthonból a 17 éves Bernadett Forrás: Police.hu

A rendőrség ezért a lakosság segítségét kéri. Aki tudja, hol lehet Bernadett, vagy látta őt, az jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.