Hőségriadó: figyelmeztetést adott ki az OMSZ

Forrás: Origo -
időjárás OMSZ Nyár hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A trópusi időjárás után sokak örömére végre megérkezett a hőség, ugyanis több megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A napi középhőmérséklet 25 Celsius-fok felett alakulhat.

Csütörtökön gomolyfelhők zavarják a sok napsütést, melyekből elszórtan (főleg az Alföldön) alakul ki zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség lesz.

Forrás: Origo


Péntek, szombat gomolyfelhős időre számíthatunk szórványosan záporokkal, zivatarokkal. Többfelé kúszik 30 fok fölé a hőmérő higanyszála. Vasárnap többórás napsütés várható, csak néhol fordul elő zápor, vagy zivatar. Az ÉNy-i szél többfelé megélénkül. Nem lesz változás a hőmérsékletben: 26-33 fok ígérkezik - írja a koponyeg.hu.

Kedden is számíthatunk viharokra, de meleg leszhttp://www.life.hu/news/20180724-kedden-is-szamithatunk-viharokra-de-meleg-lesz-idojaras.htmlA hétfői felhőszakadással még nincs vége az "özönvíznek", a következő napokban sok esőre és erős szélre lehet számítani. Azt lehetett tudni, hogy csapadékos hetünk lesz, de ekkora "égi áldásra" a meteorológusok sem számítottak. NewsOrigoHatalmas károkat okozott a hétfő délutáni viharhttp://www.life.hu/news/20180724-hatalmas-karokat-okozott-a-hetfo-delutani-vihar-a-fovarosban-es-pest-megyeben-is.htmlTöbb helyen okozott károkat a hétfői vihar a fővárosban és Pest megyében - közölte a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.News-- Szerdán hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási ponthatárokathttp://www.life.hu/news/20180722--szerdan-hozzak-nyilvanossagra-az-idei-felsooktatasi-ponthatarokat-egyetemek-foiskolak.htmlSzerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. Idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra, a diákoknak a fővárosban és az ország több városában ponthatárváró rendezvényeket tartanak. NewsOrigoSzemélyvonat gázolt halálra egy embert Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180721-szemelyvonat-gazolt-halalra-egy-embert-budapesten-a-nyugati-palyaudvarra-tartva.htmlHalálra gázolt egy embert a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat Kőbánya-Kispestnél, a jól működő fény- és félsorompóval ellátott vasúti átjárónál szombaton délelőtt - közölte a Mávinform. News--Megérkezett a vihar, Dél-Nyugat felől Budapest felé közelíthttp://www.life.hu/news/20180721-megerkezett-a-vihar-delnyugat-felol-budapest-fele-kozelit.htmlMár azt hittük, megússzuk, de valószínű csak percek kérdése és Budapesten is lecsap a vihar. News--Tóth Kinga Zoé lett a 193. Anna-bál szépehttp://www.life.hu/news/20180722-toth-kinga-zoe-lett-a-193-annabal-szepe.htmlA budapesti Tóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál szépének szombat éjjel. Első udvarhölgye a kecskeméti Kanizsai Magdolna, második udvarhölgye pedig a veszprémi Kovácsics Virág lett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.