Tragikus hirtelenséggel elhunyt az olimpiai bajnok sífutó, Vibeke Skofterud

Forrás: Thinkstock -
Vibeke Skofterud meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták Vibeke Skofterud olimpiai bajnok sífutót, a norvég versenyző 38 éves volt.

Skofterudot a St. Helena szigeten találták meg, miután néhány napja eltűnt. A holttest közelében egy jet-skire bukkantak, a rendőrség vizsgálja az esetet.

A norvég Vibeke Skofterud 38 éves volt Forrás: Odd Andersen

Skofterud a 2010-es vancouveri téli játékokon nyert aranyérmet a norvég női váltóval, 2005-ben és 2011-ben szintén a váltóval lett világbajnok.

"Vibeke volt a legkedvesebb, legszeretetreméltóbb, legvagányabb nő a világon" - mondta róla a nyolcszoros olimpiai bajnok Marit Björgen, akivel együtt győzött Vancouverben.

Meghalt 46 évesen Brian Christopher Lawler pankrátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghalt-46-evesen-brian-christopher-lawler-pankrator.htmlBrian Christopher Lawler 46 évesen távozott az élők sorából. Az egykor híres pankrátor a kórházban hunyt el, ahová öngyilkossági kísérlete miatt szállították: felakasztotta magát. TV + Sztárok--Meghan Markle apjának drogproblémáiról vallott a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghan-markle-apjanak-drogproblemairol-vallott-a-csalad.htmlÚgy tűnik, mindig van új a Markle család háza táján, most éppen az derült ki, hogy Thomas Markle-nek drogproblémái lehetettek akkor, amikor Sussex hercegéje még kislány volt. TV + Sztárok--Megmutatta új párját Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180730-megmutatta-uj-parjat-vamos-erika-musorvezeto.htmlVámos Erikára szakítása után újra rátalált a szerelem, párjával már az első közös nyaraláson is túlvannak. TV + SztárokOrigoGyász: elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-elhunyt-orban-jozsef-a-100-folk-celsius-frontembere.html75 évesen elhunyt a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József. TV + SztárokOrigoJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert: újabb részletek a gyújtogatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-jelentos-anyagi-kar-erte-hajdu-petert-ujabb-reszletek-a-gyujtogatasrol.htmlJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoAdótartozások miatt elveszítheti vagyonát Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180730-adotartozasok-miatt-elveszitheti-vagyonat-weisz-fanni.htmlAdótartozásokat halmozott fel Weisz Fanni, kft.-je kényszertörlés alatt áll. 2023-ig nem is alapíthat új céget. Veszélyben van a teljes vagyona. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.