Fiatal feleségét egy 72 éves nagymamával csalta a birminghami férj

nagymama feleség megcsalás férj Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal feleségnek gyanús lett  férje viselkedése, ezért magánnyomozókat fogadott, hogy kiderítse, kivel csalja meg őt. Az igazság még a magánnyomozókat is sokként érte.

Magánnyomozókat fogadott a 24 éves birminghami nő, miután a férje nagyon megváltozott. Hirtelen gyakran kimaradozott, üzleti utakra járt, sokáig maradt bent a munkahelyén, a telefonját pedig mindenhová magával vitte. A tragédia minden előjele látható volt, a nő tudta is, hogy egy harmadik fél lehet a dologban, de ki akarta deríteni, ki is az pontosan.

A férj még a magánnyomozókat is meglepte azzal, hogy kivel lépett félre - Képünk illusztráció "Forrás: Shutterstock "

A magánnyomozók nem okoztak csalódást, sikerült követniük a férjet egy állítólagos üzleti útjára, de amit ott láttak, az még őket is sokként érte.

Nem tévedett a feleség, a férje valóban megcsalta őt, na de kivel!

Egy 72 éves nagymamával. „Nem hittem a szememnek, amikor megkaptam a videót, és megnéztem, hogy ki is a másik nő" – mondta a feleség, aki még nem adta be a válókeresetet, de valószínűleg nem késlekedik sokáig. „Ez most egy nagyon nehéz időszak, de jó alakalom arra, hogy megszabaduljak egy mérgező személytől" – tette hozz a Metrónak.

Világsztár focisták, akiknek fejét magyar nő csavarta elhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-vilagsztar-focistak-akiknek-fejet-magyar-no-csavarta-el.htmlA magyar nők híresen szépek, nem véletlen, hogy még egy-két világsztár futballista fejét is sikerült elcsavarniuk. Íme, a leghíresebb magyar focistafeleségek. TV + SztárokOrigoMumifikálódott holttestre bukkantak egy budapesti lakásbanhttp://www.life.hu/news/20180731-mumifikalodott-holttestre-bukkantak-egy-budapesti-lakasban-xix-kerulet.htmlEgy mumifikálódott holttestre bukkantak egy budapesti lakásban. NewsThinkstockJapánban több száz halálos áldozatot követelt az időjáráshttp://www.life.hu/news/20180731-japanban-tobb-szaz-halalos-aldozatot-kovetelt-az-idojaras.htmlAz elviselhetetlen hőség halálos áldozatokat is követelt, eddig több százat Japánban. Júliusban volt a legtöbb haláleset: ez volt a leggyilkosabb hónap. NewsOrigoAnne Sofie von Otter operaénekesnő a #MeToo mozgalmat hibáztatja férje haláláérthttp://www.life.hu/news/20180731-anne-sofie-von-otter-operaenekesno-a-metoo-mozgalmat-hibaztatja-ferje-halalaert.htmlA #MeToo mozgalmat hibáztatja Anne Sofie von Otter operaénekesnő a férje haláláért, aki a zaklatási vádak után otthagyta munkáját, mély depresszióba esett, majd öngyilkosságot követett el. News--Jövő hét elején enyhülhet a hőség http://www.life.hu/news/20180731-jovo-het-elejen-enyhulhet-a-hoseg-idojaras-omsz.htmlJövő hét elején enyhülhet a hőség - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. Hozzátették, nem is a mostani meleg a rendkívüli, hanem hogy ezen a nyáron eddig még nem volt ilyen forróság Magyarországon.NewsOrigoFokozódik a kánikula, másodfokú hőségriasztást adott ki a tisztifőorvoshttp://www.life.hu/news/20180731-fokozodik-a-kanikula-masodfoku-hosegriasztast-adott-ki-a-tisztifoorvos-idojaras.htmlHőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.