Képhiba miatt szellemeket láttak a Google utcaképén

képhiba Google utcakép szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szeretik böngészni a Google utcakép funkcióját, ám olyakor furcsa dolgokra lehetünk figyelmesek. Most például többen szellemnek tűnő alakokat fedeztek fel. 

A szellemtörténetek rajongói biztosan imádják azokat a képeket, melyeken úgy tűnik, mintha a Google utcaképén is kísértetek sétálnának. Ezek persze nem fehér lepedővel borított rémalakok, hanem valódi emberek.

Az áttetsző alakok hol párban sétálnak, hol pedig három lábbal, ám ezek nem valódi kísértetek, képhibának köszönhetők a különös fotók. Legutóbb Kanadában, Quebec-ben észleltek ilyent - írja a Daily Star.

Képhiba miatt látjuk a szellemeket Forrás: Google Street View

Levideózta a nő, ahogy belecsap a villám: videóhttp://www.life.hu/news/20180801-levideozta-a-no-ahogy-belecsap-a-villam.htmlElképesztő felvételt osztott meg a Facebookon egy skót nő: levideózta, ahogy belecsap egy villám. NewsOrigoCristiano Ronaldot Gareth Bale váltja majd a Real Madridbanhttp://www.life.hu/news/20180801-cristiano-ronaldot-gareth-bale-valtja-majd-a-real-madridban.htmlSokan találgatták, vajon ki veszi át a sztárfocista, Cristiano Ronaldo helyét a Real Madridban. A találgatásoknak azonban vége: kiderült, hogy Gareth Bale lesz az, aki Ronaldo helyére lép. News--Kiderült, kik haltak meg a nyárlőrinci autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20180801-kiderult-kik-haltak-meg-a-nyarlorinci-autobalesetben.htmlSzörnyű tragédia történt nyárlőrincnél: egy autóbalesetben meghalt egy család három tagja, bennégtek az autóban. Kiderült, hogy egy hagyományörző rendezványről tartottak hazafelé. NewsSoroksári gyilkosság: egy nő szerint a volt párja a tetteshttp://www.life.hu/news/20180801-soroksari-gyilkossag-egy-no-szerint-a-volt-parja-a-tettes.htmlLassan öt éve, hogy Krisztinát megfojtották Soroksáron futás közben, de a tettes nem kerül elő. Most viszont jelentkezett egy nő az özvegynél azt állítva, hogy a volt párja követhette el ezt a szörnyűséget. NewsOrigoIdőjárás: országszerte felhőszakadásra is figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20180801-idojaras-orszagszerte-felhoszakadasra-is-figyelmeztetnek.htmlA hőség mellett a felhőszakadás veszélye miatt is országszerte figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára. News--Folytatódik a hőség, de felhőszakadással is számolni kellhttp://www.life.hu/news/20180731-folytatodik-a-hoseg-de-felhoszakadassal-is-szamolni-kell.htmlA következő napokban is folytatódik a kánikula, de a hőség mellett felhőszakadással is számolnunk kell. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.