Kiderült, kik haltak meg a nyárlőrinci autóbalesetben

"Forrás: MTI/Donka Ferenc " -
halál Nyárlőrinc család autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt nyárlőrincnél: egy autóbalesetben meghalt egy család három tagja, bennégtek az autóban. Kiderült, hogy egy hagyományörző rendezványről tartottak hazafelé. 

Brutális autóbaleset történt nyárlőrincnél, három autó ütközött össze, majd az egyik pillanatok alatt felgyulladt. Három ember utazott benne, mindhárman meghaltak. Mint utólag kiderült, egy család voltak: az apa, a felesége, és a nő felnőtt lánya. Az egyik másik autó sofőrje megpróbálta kimenteni őket, de nem sikerült.

Összetört személygépkocsi a 44-es főút 22-es kilométerénél Nyárlőrinc közelében, ahol három személyautó ütközött össze 2018. július 29-én este. A balesetben hárman vesztették életüket. MTI Fotó: Donka Ferenc " "Forrás: MTI/Donka Ferenc "

"Jajveszékelést hallottam, valaki azt kiabálta, hogy segítség, meghalunk. A hátsó ülésen ülő nőt megpróbáltam kihúzni, de sajnos nem sikerült. Aztán füstölni kezdett a kocsi, és már jött is a robbanás. Fáklyaként égett az autó, benne a három emberrel" - idézte fel a Blikknek a sofőr. Kiderült, hogy az elhunyt család egy hagyományörző rendezvényről tartott hazafelé. "

Végtelenül kedves emberek voltak, akik nagyon komoly történelmi tudással rendelkeztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.