Zápor, zivatar, 30 fok: így alakul a csütörtök időjárása

Forrás: Thinkstock -
időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda éjszakai, csütörtök hajnali zápor kicsit lehűtötte a levegőt, de azoknak, akik nem bírják a kánikulát, rossz hírunk van: ma sem fogunk fázni. 

Gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. Az ÉK-i szél megélénkül, zivatar környezetében viharossá fokozódik. A csúcsérték 30 fok körül alakul - írja a koponyeg.hu.

A szerda éjszakai és csütörtök hajnali zápor után visszatér a kánikula, nem is rövid időre: „Nem látni a végét a kánikulának, a jövő héten is bőven 30 fok fölötti hőmérsékletre számíthatunk" – közölte Németh Lajos a TV2-n szerda reggel. Elárulta, hiába van sokaknak elege a hőségből, még így is elmaradunk a melegrekordoktól. Mint mondja, azért nehezebb most elviselni a meleget, mert éjszaka sem hűl le a levegő 20 fok alá.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.