58 millió fontot nyert az idős házaspár a kettétépett szelvénnyel

Forrás: Thinkstock -
nyeremény lottómilliomos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyugdíjas pár 58 millió fontot, azaz nagyjából 21 milliárd forint jackpotot nyert a lottón, annak ellenére is, hogy a nyerő szelvényt a legtöbb helyen be sem váltották volna - írja az Origó. 

Fred Higgins felkereste az egyik helyi lottózót a szelvénnyel, és azt a választ kapta, hogy nem nyertek. A szelvényt ekkor a férfi kettétépte és kidobta a kukába. Ám abban a pillanatban a gép kiírta, hogy a szelvénnyel forduljanak a Camelot vállalathoz, amelyhez az Euromillions lottójáték is tartozik.

Fred Higgins hazaért feleségéhez, Lesley Higgins-ez az összetépett szelvénnyel, majd közösen még egyszer leellenőrizték a számokat. Ekkor derült csak ki, hogy a nyugdíjas házaspár 58 millió fonttal lett gazdagabb.

A férfi másnap felhívta a Camelot vállalatot, és elmondta, mi történt velük. A cégnél megértőek voltak, így a házaspár felvehette az óriási pénzösszeget. Fred és Lesley Higgins 35 éve élnek boldog házasságban, a nyereményből pedig a tervek szerint utaznak és nyaralót vásárolnak Franciaországban vagy Barbadoson.

Forrás: Thinkstock

Európa déli részén 40-50 fokos kánikula is lehethttp://www.life.hu/news/20180802-europa-deli-reszen-4050-fokos-kanikula-is-lehet.htmlNem csak Magyarország, de egész Európa szenved a forróságtól. Sőt, nálunk még egész jó a helyzet, ahhoz képest, hogy olyan ország is van, ahol 50 fokra lehet számítani. NewsOrigoÉvről évre dőlnek meg a melegrekordok: ez az okahttp://www.life.hu/news/20180729-melegrekordok-evrol-evre-lesznek.htmlMelegrekordokra számítani kell évről évre, csak azt nem lehet pontosan tudni, hogy melyik országban fordulnak majd elő - mondta Mika János éghajlatkutató az M1 aktuális csatornán vasárnap.NewsOrigoHatalmas károkat okozott a hétfő délutáni viharhttp://www.life.hu/news/20180724-hatalmas-karokat-okozott-a-hetfo-delutani-vihar-a-fovarosban-es-pest-megyeben-is.htmlTöbb helyen okozott károkat a hétfői vihar a fővárosban és Pest megyében - közölte a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.News--Így alakulnak 2019-ben a hosszú hétvégékhttp://www.life.hu/news/20180722-igy-alakulnak-2019ben-a-hosszu-hetvegek.htmlEzek a hosszú hétvégék egyelőre tervezetnek számítanak, ugyanis a Magyar Közlönyben még nem jelent meg a hivatalos 2019-es munkarend.News--Fokozódik a kánikula, másodfokú hőségriasztást adott ki a tisztifőorvoshttp://www.life.hu/news/20180731-fokozodik-a-kanikula-masodfoku-hosegriasztast-adott-ki-a-tisztifoorvos-idojaras.htmlHőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. News--Évről évre dőlnek meg a melegrekordok: ez az okahttp://www.life.hu/news/20180729-melegrekordok-evrol-evre-lesznek.htmlMelegrekordokra számítani kell évről évre, csak azt nem lehet pontosan tudni, hogy melyik országban fordulnak majd elő - mondta Mika János éghajlatkutató az M1 aktuális csatornán vasárnap.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.