Eva Rezesova hamarosan szabadul, az anyaságra készül

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
anyaság szabadulás börtön Eva Rezesova Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heteken belül szabadul Eva Rezesova, aki még 2012-ben okozott halálos balesetet az M3-as autópályán. A börtönbüntetése utolsó időszakában a nő az anyaságra készül. Két lánya várja haza.

A Bors információi szerint heteken belül szabadul Eva Rezesova, aki még 2012-ben négy ember halálát okozota az M3-as autópályán. Százhatvanöttel száguldott, amikor belerohant az Fiat Puntóba. A szlovák milliomosnő azonban hamarosan elhagyja a Gyorskocsi utcai börtönt, úgy tudni, hogy bünettése utolsó időszakában az anyaságra készül.

Eva Rezesova hamarosan szabadul Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Havonta egyszer láthatta két lányát, akik a szlovák lapok szerint már nagyon várják haza anyjukat. A lap úgy tudja, hogy a börtönben - ahol megtanult magyarul - csak lányairól beszél, szeretné bepótoni, amit az elmúlt hat évben elvesztett. Nagyobb lánya, Alexandra nemrégiben ünnepelte 19. születésnapját, a szlovák Nový Čas című lap szerint gyakran üzen anyjának közösségi oldalán.

"Mindennap arra törekszem, hogy minél inkább olyan legyek, mint te, minden nappal közelebb vagyunk egymáshoz" - írta a lány, aki a Bors szerint gyakran tett fel olyan képeket is, amelyeken fiatalkorúak isznak bort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.