Barry Chuckle humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
73 éves korában elhunyt Barry Chuckle legendás humorista, a Chuckle Brothers, azaz Chuckle fivérek egyik tagja. Halálának hírét a menedzsere is megerősítette vasárnap.

Phil Dale elmondta a Metrónak, hogy Chuckle-t békés körülmények között, az otthonában érte a halál családja körében. Barry Chuckle már egy ideje gyengélkedett, idén már a fellépéseit is lemondta.

Így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180805-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-zaporok-kanikula.htmlOrigoMeghalt a 32 éves zenész C Struggshttp://www.life.hu/news/20180805-meghalt-a-32-eves-zenesz-c-struggs-rapper.htmlA 32 éves rapper, C Struggs szombaton feladta a rák elleni küzdelmet és meghalt.A zenésznek orvosai még 8 hetet adtak, ám a betegsége még agresszívebbnek bizonyult.News--Európa déli részén 40-50 fokos kánikula is lehethttp://www.life.hu/news/20180802-europa-deli-reszen-4050-fokos-kanikula-is-lehet.htmlNem csak Magyarország, de egész Európa szenved a forróságtól. Sőt, nálunk még egész jó a helyzet, ahhoz képest, hogy olyan ország is van, ahol 50 fokra lehet számítani. NewsOrigoMeghalt a filmes Csupó Gábor 33 éves fiahttp://www.life.hu/news/20180802-meghalt-a-filmes-csupo-gabor-33-eves-fia-jarrett.htmlHollywood elismert filmesének számító Csupó Gábor szerda este jelentette be a tragikus hírt, meghalt a fia. News--Zápor, zivatar, 30 fok: így alakul a csütörtök időjárásahttp://www.life.hu/news/20180802--zapor-zivatar-30-fok-igy-alakul-a-csutortok-idojarasa-elorejelzes.htmlA szerda éjszakai, csütörtök hajnali zápor kicsit lehűtötte a levegőt, de azoknak, akik nem bírják a kánikulát, rossz hírunk van: ma sem fogunk fázni. NewsThinkstockHalálra gázoltak egy gyereket Csepelen http://www.life.hu/news/20180731-halalra-gazoltak-egy-gyereket-csepelen-a-baleset-korulmenyeit-vizsgaljak.htmlHalálra gázoltak egy gyereket Csepelen hétfőn - közölte a rendőrség honlapján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.