A CIA aktákból kiderül: a nácik a 2. világháború alatt végezhettek ufó-kísérleteket

Forrás: AFP -
náci repülő csészealj kísérlet UFO Hitler földönkívüli Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában a földönkívüliekkel kapcsolatos hírek az amerikai kontinensről érkeznek, ám most CIA aktákból arra lehet következtetni, hogy már a 2. világháború alatt repülő csészealjjal kísérelteztek a németek.

A Daily Star cikke szerint olyan CIA akták szivárogtak ki, melyekben arról találunk feljegyzéseket, hogy a németek már a 2. világháború alatt repülő csészealjakkal kísérleteztek. Sok legenda keringett már arról, hogy Hitler is ufó-technológiát használt.

Állítólag a csészealj a kísérletek során 3 perc alatt tudott 12.400 méteres magasságba emelkedni. A cikk szerint a CIA aktákban egy bizonyos Georg - vagy George - Klein beszélt a részeltekről. Azt állítja, hogy az első kísérletet Prágában végezték 1945-ben, és a csészealj függőlegesen repült fel akárcsak a helikopter.

Állítólag már a nácik is az UFO technológiával kísérleteztek Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.