Összeomlott a börtönben a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, B. László: ezért

Forrás: -- -
gyilkosság holttest összeomlás B. László börtön VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár év börtönre már felkészült B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolnak, azonban a hír, hogy gyilkossággal vádolják, nagyon megviselte. Összeomlott attól, hogy évtizedeket is a rács mögött tölthet.

Tavaly november vége ót van előzetes letartóztatásban B. László, akit VV Fanni megölésével gyanúsítanak. Az újságokból értesült arról, hogy a VV Fanni-ügyet lezárhatják, mert elengedő bizonyíték gyűlt össze ellene, így akár holttest nélkül is vádat emelhetnek. A Bors B. László családjától tudta meg, hogy a gyanúsított erre a hírre összeomlott, sokkolta, hogy a tizenöt, vagy annál több évet is a rácsok mögött tölthet.

"Kétségbe van esve, hogy még mindig nem hozott eredményt a nyomozás, és hogy egy eszement minősítést akarnak rábizonyítani" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását családtag.

B. László összeomlott a börtönben Forrás: Facebook

"Amit László vitathatatlanul elkövetett: egy bódult állapotban lévő nőt elvitt. Tehát, a személyi szabadságától megfosztotta. Egytől öt évig terjedő szabadságvesztést kaphat ezért, de mivel büntetlen előéletű, két-három év börtön a reális. Ebbe természetesen már ő maga is belenyugodott, és jogosnak vélné, ahogy én is" - nyilatkozta a vádlott korábbi ügyvédje és nagybátyja, dr. Brodmann Péter, aki nem tartja elépzelhetetlennek, hogy unokaöccsét tényleg megvádolják gyilkosság elkövetésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.