A Life.hu riportere wc-kiállításra visz bennünket a Sziget Fesztiválon: videó

videó wc Sziget Fesztivál 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bono, Erzsébet királynő és Rihanna is jár vécére, amit most meg is nézhetünk...

Cristina Guggeri képzőművész különleges kiállítása a Sziget Fesztivál -mondhatni- különleges helyszínén került bemutatásra, méghozzá a VIP wc-ben. Egészen pontosan a wc-k ajtajain. De hogy pontosan milyen művekről van szó, amivel a trónolási élményt szeretnék feldobni, ezt a Life.hu-nak elmondta a kiállítás főszervezője.

Őrizetbe vették a nőt, aki Placido Domingóval terrorizálta a szomszédaithttp://www.life.hu/news/20180807-orizetbe-vettek-a-not-aki-placido-domingoval-terrorizalta-a-szomszedait.htmlSzokatlan módszert talált ki egy párkányi asszony a szomszédai bosszantására. Éveken keresztül Placido Domingo áriáit kellett hallgatnia a körülötte élőknek. NewsVörös macskamedvék születtek a Nyíregyházi Állatparkban: fotókhttp://www.life.hu/news/20180809-voros-macskamedvek-szulettek-nyiregyhazi-allatparkban.htmlIgazi szenzáció történt a Nyíregyházi Állatparkban: 9 hete két kis vörös macskamedve született. NewsOrigoKülönös fényvillanásokat észleltek az égen, földönkívülieket sejtenekhttp://www.life.hu/news/20180809-kulonos-fenyvillanasokat-eszleltek-az-egen-foldonkivulieket-sejtenek.htmlKülönös égi jelenségekre lett figyelmet valaki Észak-Karolinában. Azt mondja, hogy szerinte sem villámokhoz, sem pedig tűzijátékhoz nem kapcsoldóhatnak a villanások, kizárólag földönkívüliekhez. NewsOrigoBarlangban tartott 15 évig egy fiatal lányt a helyi sámánhttp://www.life.hu/news/20180808-barlangban-tartott-15-evig-egy-fiatal-lanyt-a-helyi-saman.htmlEgy indonéziai sámán 15 évig tartott fogva egy lányt egy barlangban. Most megtalálták, a férfit akár 15 évet is kaphat tettéért. NewsOrigoEzekkel a trükkökkel jobban alhatsz a hőségbenhttp://www.life.hu/news/20180808-ezekkel-a-trukkokkel-jobban-alhatsz-a-hosegben.htmlNehezen jön álom annak szemére, akinek nincs légkondi a lakásában, a ventilátor pedig zavarja az alvásban. Ám vannak olyan apró trükkök, melyekkel a kánikulában is kialhatjuk magunkat. NewsÍme, a 26. Sziget Fesztivál kulisszatitkai számokbanhttp://www.life.hu/news/20180808-ime-a-26-sziget-fesztival-kulisszatitkai-szamokban.htmlBenis Dániel, a Sziget Fesztivál technikai igazgatója érdekes számadatokba avatja be a Life.hu olvasóit, így megtudhatjuk többek közt azt, hányan dolgoznak a fesztiválon, milyen, eddig még sosem látott higiéniai fejlődésen esett át a Sziget, de azt is elárulta a technikai vezető, hogy mire képes a Szigetre telepített kórház. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.