Egy japán férfi állítja: UFO támadta meg az erdőben: videó

Forrás: Shutterstock -
Japán videó UFO Tokio földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fejjel és karmokkal rendelkező lény támadott meg egy japán férfit egy Tokio közelében lévő erdőben. Videót is készített az esetről. 

A természetet akarta videóra fenni egy japán férfi, Sato Suzuki, aki egy Tokio közelében lévő erdőbe indult júniusban. Ám egyszercsak mozgásra lett figyelmes a bokrok között. A hangok és a látott barna bőrű alak nyomába eredt.

Ezután hirtelen rátámadt a furcsa lény, melynek hatalmas feje, karmai és rettenetesen ijesztő ábrázata volt. A felvétel még ilyenkor is forgott így a férfi azonnal a rendőrségre rohant. A rendőrök keresni kezdték a különös lényt, ám mégis szkeptikusak maradtak azzal kapcsolatban, hogy valóban egy földönkívülit láttak-e. Egyelőre nem találták meg.

A felvételt az UFO Today Youtube-csatorna tette közzé. A kommentelők nem igazán hisznek a videó valódiságában, többen azt írták, hogy szerintük egy gimnáziumi csínyről van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.