Meztelenre vetkőzött a norvég politikus, mert túl sok a turista

turista tiltakozás tengerjáró hajó pucér meztelen hajó politikus tengerjáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Svein Ingvald Opdal norvég politikus úgy érzi, hogy túl sok turistákat szállító tengerjáró hajó halad el a háza előtt. Egyik nap úgy döntött, ledobja ruháit és így tiltakozik a rengeteg hajó ellen. 

"Tiltakozom" - írta ahhoz fotójához Svein Ingvald Opdal norvég politikus, aki úgy érzi, túl sok tengerjáró hajó halad el a háza előtt nap mint nap, hiszen egy hét alatt akár 11 ezer turista is érkezik településükre.

A Dailymailcikke szerint a 71 éves politikus ezért egy nap úgy döntött, hogy tiltakozásának úgy ad hangot, hogy a kerjében ledobja ruháit, majd teljes valójában megmutatja meztelen testét az épp ott elhaladó hajó utasainak. A képet felesége készítette róla, majd Svein feltöltötte közösségi oldalára. Később egy helyi adónak azt nyilatkozta, hogy ez nem volt egy előre megfontolt akció a részéről, hirtelen ötlet volt és nem gondolta teljesen komolyan.

I protest!

Svein Opdal (@sveinopdal) által megosztott bejegyzés,

Kutatók vették észre: halott kicsinye tetemét tolja maga előtt a gyilkos bálnahttp://www.life.hu/news/20180813-kutatok-vettek-eszre-halott-kicsinye-tetemet-tolja-maga-elott-a-gyilkos-balna.htmlAz Olympic-félsziget közelében lettek figyelmesek kutatók egy Tahlequah vagy J35 néven nyilvántarott gyilkos bálnára, amely hallott borját tolja maga előtt a vízben. Szívszorító képeken mutatják meg az állat gyászát. NewsIskolásként gyerekgyilkos követte a magyar férfit, Pétert: évekkel később jött rá, ki is volt azhttp://www.life.hu/news/20180813-iskolaskent-gyerekgyilkos-kovette-a-magyar-ferfit-petert.htmlA magyar férfit, Pétert 40 évvel ezelőtt követte hazáig egy gyerekgyilkos, de csak felnőttként, a tévéből tudta meg, mekkora veszélyben is volt valójában. NewsThinkstockIdőjárás: napsütés és zápor, zivatar is jöhet a hétenhttp://www.life.hu/news/20180813-idojaras-napsutes-es-zapor-zivatar-is-johet-a-heten.htmlZáporokra, zivatarokra, szélre, de kánikulára is számíthatunk ezen a héten. Érdemes lesz naptejet és esernyőt is eltenni, ha kirándulni készülünk. NewsOrigoA Kossuth-díjas színész, Szabó Sándor unokáját ölték meg New Yorkbanhttp://www.life.hu/news/20180813-a-kossuth-dijas-szinesz-szabo-sandor-unokajat-oltek-meg-new-yorkban.htmlA Kossuth-díjas színész, a néhai Szabó Sándor unokáját ölték meg a múlt héten New Yorkban. News--Kánikula, zápor, zivatar: így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180812-kanikula-zapor-zivatar-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes.htmlNem fogunk fázni a jövő héten sem. News--Meggyilkoltak egy férfit a Pest megyei lecsófesztiválonhttp://www.life.hu/news/20180812-meggyilkoltak-egy-ferfit-a-pest-megyei-lecsofesztivalon-kavan.htmlEmberöléssé fajult egy vita szombat este Káván, a helyi lecsófesztiválon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.