Szellemvadász szerint a fekete szemű gyerekek szelleme csak legenda

Forrás: Shutterstock -
szellemvadász rejtély paranormális jelenségek szellem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szellemvadász rántotta le a leplet az úgynevezett fekete szemű gyerek rejtélyéről.

Az 1980-as években látták először a fekete szemű gyerek szellemét, amely az évek során később többször is feltűntek. Legutóbb például 2014-ben jegyezték fel a jelenséget Staffordshire-ben.

Az interneten is egyre több rémtörténet keringett a gyerekekről, ezért most a DailyStar felkért egy szakembert, hogy járjon a végére a rejtélynek. Barri Ghai éveket töltött paranormális jelenségek tanulmányozásával és egy saját tévéműsora is van, amelyben szellemekkel foglalkozik.

Igen, én is rengeteget hallottam már a fekete szemű gyerekről. Az interneten nagyon sok fotó kering róla, de én magam soha nem láttam. Valószínűleg én is halálra rémültem volna, ha találkozom vele. Ugyanakkor meg vagyok róla győződve, hogy ez csupán egy városi legenda, semmi több. Valaki mondott valamit valakinek, aki továbbadta... Így alakult ki egyfajta hisztéria, ami villámgyorsan elterjedt."

A fekete szemű gyerek nem is létezik? Forrás: Shutterstock

Sean Penn és 21 évvel fiatalabb barátnője Hawaiin nyaralnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-sean-penn-es-21-evvel-fiatalabb-baratnoje-hawaiin-nyaralnak.htmlAz 57 éves Sean Penn láthatóan rendkívül boldog fiatal barátnője mellett: együtt élvezték a csodálatos tengerpartot Hawaiin. TV + Sztárok--Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág 9 műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180814-nadai-aniko-es-puskas-peti-lesznek-a-valovilag-9-musorvezetoi-rtl-klub.htmlNádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új szériájának műsorvezetői. TV + SztárokOrigoPásztor Anna kiakasztotta közönségét: meztelen modellt állított színpadra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180814-pasztor-anna-kiakasztotta-kozonseget-meztelen-modellt-allitott-szinpadra.htmlPásztor Anna arról híres, hogy szeret polgárpukkasztó lenni, legutóbbi koncertjén sem hazudtolta meg magát: meztelen modellt állított színpadra gázálarcban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÖsszeházasodik Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley http://www.life.hu/sztarok/20180814-osszehazasodik-jason-statham-es-rosie-huntingtonwhiteley.htmlÚgy tűnik, Jason Statham is beadta végre a derekát, a hírek szerint ugyanis nemsokára elveszi barátnőjét és gyermeke anyját, Rosie Huntington-Whiteleyt. TV + Sztárok--Tóth Andi bugyira vetkőzött, dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-toth-andi-bugyira-vetkozott-dekoltazst-villantott.htmlNem ritka, hogy merész képpel rukkol elő az énekes, Tóth Andi. Ám most szinte minden eddigit felülmúlt: bugyira vetkőzött és elképesztő dekoltázst mutatott. TV + SztárokOrigoNői sztárok, akik terhesen forgattak, de fogalmunk sem volt róla: Gal Gadottól Reese Witherspoonighttp://www.life.hu/sztarok/20180813-noi-sztarok-akik-terhesen-forgattak-de-fogalmunk-sem-volt-rola.htmlA sorozatok és filmek forgatásai során nagyon sokszor kell eltűntetni a sztárok testéről dolgokat, de egy terhességet igen nehéz eltitkolni. Nem egy olyan színésznő van azonban, akinek mégis sikerült, persze a stáb segítségével. A nézők semmit nem vettek észre a várandósságból, az persze más kérdés, hogy mennyire volt kimerítő a színésznő számára így a forgatás. Gal Gadotnak például nem volt könnyű dolga a Wonder Womanben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.