Akkora a szárazság, hogy Esztergomnál eltűnt a Duna

folyó meder aszály szárazság Esztergom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24.hu osztotta meg azt a drónfelvételt, amin jól látszik, hogy az Esztergom melletti szigetet leválasztó, keskeny ágban már alig van víz.

Budapesten, a Gellért-hegy lábánál már kilátszik az Ínség szikla, ami csak nagyon hosszú, száraz időszakokban látható, Esztergomnál azonban még rosszabb a helyzet. A város melletti szigetet leválasztó, Kis Dunakén ismert ágban alig maradt víz, pedig itt normális esetben hömpölyög a folyó vize.

Ezek voltak a Sziget Fesztivál legjobb pillanatai: galériahttp://www.life.hu/news/20180815-ezek-voltak-a-sziget-fesztival-legjobb-pillanatai-galeria.htmlBár már véget ért a 2018-as Sziget Fesztivál, érdemes végignézni a program ideje alatt készült fotókat. A legjobbakból válogattunk! NewsOrigoHídomlás Genovában: tovább nőtt a halálos áldozatok számahttp://www.life.hu/news/20180815-hidomlas-genovaban-tovabb-nott-a-halalos-aldozatok-szama.htmlNegyvenkettőre nőtt a genovai hídomlás áldozatainak száma, és többen eltűntek - közölte szerdán Francesco Cozzi genovai főügyész a RAI közszolgálati televízióval.News--A hús megmosása sütés előtt veszélyes szokáshttp://www.life.hu/news/20180815-a-hus-megmosasa-sutes-elott-veszelyes-szokas.htmlA legtöbben sütés vagy főzés előtt megmossák a húst, hogy a szennyeződések és a baktériumok ne kerüljenek az ételbe, ehelyett ott ragadnak a mosogatóban és vígan éldegélnek. News--Augusztus 20. - Budapest több kerületében forgalomkorlátozások lesznekhttp://www.life.hu/news/20180815-augusztus-20-budapest-tobb-keruleteben-forgalomkorlatozasok-lesznek.htmlAz augusztus 20-ai rendezvények miatt Budapest több kerületében forgalomkorlátozásokra kell készülni a hosszú hétvégén - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.News--A kétéves indonéz kisfiú, Rapi Ananda Pamungkas napi 40 szál cigit szív elhttp://www.life.hu/news/20180815-a-keteves-indonez-kisfiu-rapi-ananda-pamungkas-napi-40-szal-cigit-sziv-el.htmlA kétéves indonéz Rapi Ananda Pamungkas napi 40 szál cigarettát szív el, amit a szülei vásárolnak neki. A kisfiú dühöngeni kezd, ha nem kapja meg a napi adagját. NewsOrigoKislányt zaklatott egy férfi a Szigetenhttp://www.life.hu/news/20180815-kislanyt-zaklatott-egy-ferfi-a-sziget-fesztivalon.htmlKislányt zaklatott egy férfi a Sziget Fesztiválon. Ha bebizonyosodik bűnössége, 15 évre is ítélhetik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.