Börtönbe kerülhet az a 18 éves lány, aki lelökte barátnőjét egy hídról: videó

barátnő lelökte híd börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 18 éves amerikai lány lelökte a hídról 16 éves barátnőjét, aki bár csodával határos módon túlélte az esetet, csúnyán megsérült, több bordája is eltört.

18 métert zuhant az az amerikai lány, akit 18 éves barátnője lökött le a hídról. Bár túlélte az esetet, több bordája is eltört. A sérült vádat emelt a lány ellen, azt szeretné, ha az egykori barátnő börtönbe kerülne és megbűnhődne azért, amit tett.

Az elkövető azonban egy televíziós felvételen arról mesélt, hogy egykori barátnője kérte meg őt, hogy lökje meg, amiért inába szállt a bátorsága, ő pedig csak a kérést teljesítette, nem számolva a tragikus következményekkel.

A jövő hét időjárása: kánikula záporokkalhttp://www.life.hu/news/20180819-a-jovo-het-idojarasa-kanikula-zaporokkal.htmlAzoknak, akik még most moccannak ki belföldön nyaralni: jó hírünk van - folytatódik a meleg augusztus második felében is. Záporokra azonban számítanunk kell. News--Még pontosabbak lesznek az időjárás-előrejelzésekhttp://www.life.hu/news/20180819-meg-pontosabbak-lesznek-az-idojaras-elorejelzesek.htmlJelentősen megnöveli az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) számítási kapacitását az az informatikai rendszer, amelyet a napokban adtak át Budapesten - írja a magyarmezőgazdaság.hu.NewsOrigoEzek a világ legdrágább gyümölcsei: videóhttp://www.life.hu/news/20180817-ezek-a-vilag-legdragabb-gyumolcsei-video.htmlA luxuscikkek olyakor megdöbbentik az átlagembert, ám kevesen gondolnák, hogy még a gyömölcsök között is vannak olyanok, amelyek több ezre dollárba kerülnek. NewsOrigo9 ok, amiért a sikeres nők nehezebben találnak párthttp://www.life.hu/news/20180816-9-ok-amiert-a-sokeres-nok-nehezebben-talalnak-part.htmlSokszor érzik úgy a sikeres nők, hogy nehezebben talának párt. A Yale Egyetem kutatói most meghatároztak 9 okot, ami szerepet játszhat ebben. News--Tűz volt a budai Várbanhttp://www.life.hu/news/20180819-tuz-volt-a-budai-varban-augusztus-19.htmlLeégett egy fa szerkezetű ideiglenes vendéglátóhely vasárnapra virradóra a budai Várban - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. News--Halálos kerékpárbaleset érte II. Erzsébet királynő orvosáthttp://www.life.hu/news/20180817-halalos-kerekparbaleset-erte-ii-erzsebet-kiralyno-orvosat.htmlKerékpározás közben érte halálos autóbaleset a brit királyi család egyik orvosát, Peter Fishert. A férfi nem sokkal a mentők kiérkezése után halt meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.