Megtépázta Kunmadarast a délutáni vihar

vihar időjárás Kunmadaras
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fákat csavart ki, háztetőkben tett kárt a Kunmadarasra délután lecsapó vihar, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-t.

A nagykunsági településen a Tópart utcában a nagy erejű szél kettétört egy villanyoszlopot. A Bibó utcában beszakadt egy tetőcsere alatt lévő ház mennyezete, az épület teljesen beázott és lakhatatlanná vált. Az Árpád úton egy házra, a Bibó utcában pedig egy autóra fa dőlt. A kidőlt fák a település több utcájában is nehezítik a közlekedést.

A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a károk elhárításán - írták.

13 évvel fiatalabb pasijával kapták le Kate Mossthttp://www.life.hu/sztarok/20180823-13-evvel-fiatalabb-pasijaval-kaptak-le-kate-mosst-nikolai-von-bismarck.htmlNagyon szerelmes Kate Moss: a 44 esztendős modell a nála 13 évvel fiatalabb Nikolai von Bismarkkal jár. A párról friss lesifotó is készült. TV + Sztárok--Elizabeth Hurley pucér mellekkel úszkált a medencében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-elizabeth-hurley-pucer-mellekkel-uszkalt-a-medenceben.htmlElizabeth Hurley pikáns videót osztott meg rajongóival. Megmutatta, hogyan úszkál félmeztelenül a medencében. TV + Sztárok--Így jelentette be Majka a SZIN-en, hogy elköszön Curtistől: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-igy-jelentette-be-majka-a-szinen-hogy-elkoszon-curtistol-video.htmlBombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis nem lép fel együtt többet. Az ózdi hős tegnap a SZIN-en jelentette be különválásukat. Az okról is beszámolt: Curtis drogfüggősége veszélyezteti a produkciót. Most előkerült a videó is Majka bejelentéséről.TV + Sztárok--Szorcsik Viki megosztotta a kedvenc meztelen fotóját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180823-szorcsik-viki-megosztotta-a-kedvenc-meztelen-fotojat.htmlMegörvendeztette rajongóit Szorcsik Viki, ugyanis egy hihetetlenül szexi meztelen képet osztott meg magáról. TV + Sztárok--Hónapok óta távkapcsolatban él férjével Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-honapok-ota-tavkapcsolatban-el-ferjevel-valko-eszter-musorvezeto.htmlFérje külföldi munkája miatt egyelőre távkapcsolatban kénytelen élni Valkó Eszter. TV + Sztárok--Jennifer Garner elvonóra vitte Ben Afflecket: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-jennifer-garner-elvonora-vitte-ben-afflecket.htmlBen Afflecket szörnyű állapotban vitte be az elvonóra exfelesége, Jennifer Garner. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.