UFO robbanhatott fel a magasban: videó

Forrás: NASA -
videó UFO robbanás pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
UFO robbanhatott fel a magasban Törökország felett. Az esetről videó is készült.

Villámgyorsan terjed az interneten az a felvétel, amelyen egyes feltételezések szerint egy UFO látható. A fényes, gömbformájú alakzat Törökországban suhant át az égbolton, majd egyszer csak felrobbant. Ráadásul nem csak ez az egyetlen detonáció: a videót készítő ember mellett is hallható egy hatalmas robbanás, ami után pánik tört ki az utcán.

Először sokan arra gyanakodtak, hogy csak egy rakéta okozott riadalmat, szakemberek azonban ezt kizárták, mondván, akkor hosszú csíkot kellett volna hagynia az égen – írja az UFO Sighting Daily.

Taxisok találtak rá a városban kóborló Curtisrehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-taxisok-talaltak-ra-a-varosban-koborlo-curtisre-majka.htmlEgy szegedi taxis elárulta, kollégája talált rá a városban kóborló, beszámíthatatlan állapotban lévő Curtisre. A rappert ezután vitték a szegedi kórházba. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nélkül bulizta végig a nyarat a rádiós feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-sebestyen-balazs-nelkul-bulizta-vegig-a-nyarat-a-felesege-viki.htmlSebestyén Balázs és felesége, Viki nem egy szokványos házaspár, számukra teljesen természetes dolog, hogy külön buliznak, nyaralnak. TV + SztárokOrigoNyaralással teltek Székhelyi József utolsó hetei: ott készült róla az utolsó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nyaralassal-teltek-szekhelyi-jozsef-utolso-hetei-ott-keszult-rola-az-utolso-foto.htmlSzékhelyi József küzdött a rák ellen, élni akart családja és a közönség miatt, de sajnos nem tudta legyőzni a betegséget. A színművész utolsó hetit nyaralással töltötte, ott készült róla az utolsó fotó.. TV + Sztárok--Polgári pert indíthat Curtis Majka ellen: komoly kártérítést kérhethttp://www.life.hu/sztarok/20180824-polgari-pert-indithat-curtis-majka-ellen-komoly-karteritest-kerhet.htmlVéget ért Majka és Curtis között a szakmai kapcsolat, erről Majka számolt be közösségi oldalán és a SZIN színpadán. Mint mondta, Curtis drogproblémái miatt kell elengedniük egymás kezét, szavainak pedig súlyos következményei vannak. Barátja még pert is indíthat ellene becsületsértés miatt. TV + Sztárok--VV Mici megmutatta méretes, tangás fenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-vv-mici-megmutatta-meretes-tangas-feneketvideo.htmlVV Mici imádja magát: erre pedig a legjobb bizonyíték legújabb videója, amin méretes fenekét örökítette meg. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki megosztotta a kedvenc meztelen fotóját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180823-szorcsik-viki-megosztotta-a-kedvenc-meztelen-fotojat.htmlMegörvendeztette rajongóit Szorcsik Viki, ugyanis egy hihetetlenül szexi meztelen képet osztott meg magáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.