Íme, a 6 köldöktípus és jelentésük: sokat elárulnak az emberekről

Forrás: Shutterstock -
emberek köldök jelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, a szem a lélek tükre, de azért a többi testrészt is nagyon árulkodó tud lenni, még az is, amiről nem gondolnánk: a köldök például sokat elárul az emberekről a The Sun szerint! Íme, a hat típus és jelentésük.

Kidomborodó köldök

Az ilyen köldökkel rendelkezők általában extrovertáltak és optimisták, valamint makacsok és imádják, ha a középpontban lehetnek. Időbe telik nekik a passzoló partner megtalálása. Átlagos várható élettartam: 72 év.

Mély, és kör alakú

Az ilyen köldök tulajdonosai általában szerény emberek, akiknek nagy szívük van, de csendes, félénk személyiségük. Problémáikról nem szeretnek beszélni még a szeretteiknek sem. Átlagos várható élettartam: 81 év.

Sokat elárul rólad a köldököd Forrás: Shutterstock

Függőleges, hosszúkás köldök

Az ezzel a köldökkel rendelkezők magabiztosak, érzelmileg stabilak, és meglehetősen nagylelkűek. Az átlagos várható élettartam: 75 év.

Vízszintes köldök

Komplex személyiségű emberek ezen köldök tulajdonosai, akik nem bíznak meg rögtön másokban. Az elvük az, hogy úgy bánjanak másokkal, ahogy mások velük. Átlagos várható élettartam: 68 év.

Elmozdult középpontú köldök

Ez a szokatlan formájú köldög egy szórakoztató, egyedülálló személyiséget rejt, aki hajlamos a hangulatváltozásokra- Átlagos várható élettartam: 70 év.

Ovális köldök

A tojás alakú köldök hiperaktív és túlságosan érzékeny személyiségre utal. Nagyon türelmetlenek, és hajlamosak az unatkozásra. Átlagos várható élettartam: 65 év.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.