Apa és lánya haltak meg a siófoki motorbalesetben

Siófok motorbaleset halál baleset tragédia motor Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem vette észre a forgalmi torlódás miatt lassító teherautót az a motoros, aki halálos autóbalesetet szenvedett a járművön utazó lányával együtt. 

Apa és 12 éves lánya vesztette életét a hétvégi motorbalesetben Siófoknál az M7-es autópályán. Az édesapa valószínűleg nem vette észre az előtte torlódás miatt lassító teherautót. Súlyos sérüléseket szenvedtek, már nem tudták megmenteni az életüket.

"Amikor a mentők megérkeztek, sajnos a férfit már életjelenségek nélkül találták, újraélesztésre sem volt esély. Egy kislányt kellett még ellátni, aki válságos állapotban volt többszörös életveszélyes sérülésekkel. Valamennyire stabilizálták az állapotát, elindultak a kórház felé, de sajnos a bevatkozás ellenére a kórházbaszállítás közben ő is életét vesztette" - mondta az RTL Híradójának Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője.

Michael Jackson fogadott magyar fia egy húsüzemben dolgozikhttp://www.life.hu/news/20180827-michael-jackson-fogadott-magyar-fia-egy-husuzemben-dolgozik.htmlGyermekként Michael Jackson mentette meg a férfi életét, akinek a sorsa felnőttként sem volt könnyű: kilakoltatástól is tartania kellett, de mára rendezte helyzetét. News--Időjárás: kiderült, milyen lesz a télhttp://www.life.hu/news/20180827-idojaras-kiderult-milyen-lesz-a-tel.htmlElkészült az idei télre vonatkozó előrejelzés, melyből kiderült, számítanunk kell-e nagy fagyokra. News--Időjárás: a nyár utolsó napjaiban ismét melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20180827-idojaras-a-nyar-utolso-napjaiban-ismet-melegszik-az-ido.htmlA következő napokban már csak elszórtan várható csapadék. A nyár utolsó napjaiban ismét sok lesz a napsütés, melegszik a levegő, többfelé visszatérnek a 30 Celsius-fok közeli maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. News--Olaszországban és Ausztriában már havazik: fotókhttp://www.life.hu/news/20180826-olaszorszagban-es-ausztriaban-mar-havazik-fotok.htmlAusztriában és Olaszország északi részén már 30 centiméteres hó esett vasárnap reggelre. Nyár után rögtön tél jön? News--Ausztráliában eltűnt egy autó az autópályán menet közben: videóhttp://www.life.hu/news/20180824-ausztraliaban-eltunt-egy-auto-az-autopalyan-menet-kozben.htmlNem mindennapi jelenetnek lehetett szemtanúja egy ausztrál autós egy autópályán. A sofőr gyanútlanul vezetett, amikor az előtte hajtó jármű nyomtalanul eltűnt egy füstfelhőben. NewsOrigoItt a hideg: durvább lesz a lehűlés, mint gondoltukhttp://www.life.hu/news/20180825-par-ora-es-itt-a-hideg-durvabb-lesz-a-lehules-mint-gondoltuk-idojaras.htmlA kánikula után végre kicsit fellélegezhetünk: a hétvégén lehűl az idő. Sokáig azonban nem marad így!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.