Homofób zaklatások miatt öngyilkos lett egy 9 éves denveri kisfiú

Forrás: CBS TV -
homofób meleg öngyilkos öngyilkosság Denver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A denveri Coloradóban öngyilkos lett egy 9 éves kisfiú, miután homofób támadások áldozatává vált az iskolában.
Öngyilkosságba kergették a kisfiút Forrás: CBS TV


Az iskola az eset után válságkezelőket hívott az intézménybe, és leveleket küldtek a családoknak a tanulók számára elérhető tanácsadási szolgáltatásokról. A gyermek halálát az iskolaközösség számára váratlan veszteségnek nevezte az intézmény - írta a BBC.

Halálesetek után takarít fel a kétgyermekes anya, Brea Marshallhttp://www.life.hu/news/20180827-halalesetek-utan-takarit-fel-a-ketgyermekes-anya-brea-marshall.htmlBűnügyi helyszíneken vagy egyszerű halálesetek után takarít a kétgyermekes anyuka: beszámolt a legdurvább esetéről. NewsOrigoEgy férfi állítja: földönkívüliek holtteste fekszik a Marsonhttp://www.life.hu/news/20180827-egy-ferfi-allitja-foldonkivuliek-holtteste-fekszik-a-marson.htmlEgy nyugdíjas tisztviselő szerint a Mars bolygóról készült fotókon egyértelműen látszik, hogy földönkívüliek holtteste hever ott. Állítja: nem manipulálta a képeket. News--Megtalálták a világ második legnagyobb tintahaláthttp://www.life.hu/news/20180827-megtalaltak-a-vilag-masodik-legnagyobb-tintahalat.htmlHatalmas tintahalra bukkantak búvárok Új-Zéland partjainál. Megállapították, hogy ez a második legnagyobb, amit eddig a világon felfedeztek. NewsOrigoApa és lánya haltak meg a siófoki motorbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20180827-apa-es-lanya-haltak-meg-a-siofoki-motorbalesetben.htmlValószínűleg nem vette észre a forgalmi torlódás miatt lassító teherautót az a motoros, aki halálos autóbalesetet szenvedett a járművön utazó lányával együtt. NewsMichael Jackson fogadott magyar fia egy húsüzemben dolgozikhttp://www.life.hu/news/20180827-michael-jackson-fogadott-magyar-fia-egy-husuzemben-dolgozik.htmlGyermekként Michael Jackson mentette meg a férfi életét, akinek a sorsa felnőttként sem volt könnyű: kilakoltatástól is tartania kellett, de mára rendezte helyzetét. News--Megbukott a poligráfos vizsgálaton az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imrehttp://www.life.hu/news/20180825-megbukott-a-poligrafos-vizsgalaton-az-eltunt-villanyszerelo-megolesevel-gyanusitott-e-imre.htmlMosonmagyaróvár környékéről több villanyszerelő is eltűnt, a feltételezett gyilkost elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy a férfi megbukott a poligráfos vizsgálaton. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.