Bekiabálások zavarták meg a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának, P. Lászlónak a tárgyalását

Fotó: Mudra László - Origo -
Teréz körúti robbantás P. László Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kezdődött zökkenőmentesen a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának, P. Lászlónak a tárgyalása. Ő maga nem akart részt venni, mások bekiabálással zavarták meg az eljárást. 

Botrányosan kezdődött P. László, a Teréz körúti robbantással gyanúsított személy újabb tárgyalása. Már a vádlott bevezetése után bekiabálások zavarták meg az eljárást. P. László családjának támogatói hördültek fel, miután meglátták, mennyire lefogyott letartóztatása alatt a gyanúsított.

"P. László nevetve hallgat a vallomásokat egy korábbi tárgyalásán "Fotó: Mudra László - Origo "
Sztriptíztáncosnővel flörtölt a férj a nyaraláson, amikor betoppant a feleség: videóhttp://www.life.hu/news/20180829-sztriptiztancosnovel-flortolt-a-ferj-a-nyaralason-amikor-betoppant-a-feleseg-video.htmlIgencsak bedühödött az a feleség, aki egy olaszországi nyaralás során egy sztriptíztáncosnővel kapta rajta a férjét flörtölés közben. News--Új találmányt dobnak piacra: a bugyi, ami elnyeli a pukiszagothttp://www.life.hu/news/20180829-uj-talalmanyt-dobnak-piacra-a-bugyi-ami-elnyeli-a-pukiszagot.htmlA fehérneműpiacon szinte minden nap találkozunk valamilyen újdonsággal, ám most az egyik cég olyan alsóneműket dobott piacra, amelyek semlegesítik a szellentés szagát. NewsOrigoAz orvos hazaküldte az önmagát vagdosó lányt, mert nem elég idős a kezeléshezhttp://www.life.hu/news/20180829-az-orvos-hazakuldte-az-onmagat-vagdoso-lanyt-mert-nem-eleg-idos-a-kezeleshez.htmlA 17 éves Jade Norris évek óta szándékosan kárt tesz magában, vagdossa karját. Szülei orvoshoz vitték, aki azt mondta, hogy a gyermekek számára fenntartott pszichiátriai kezeléshez túl idős, a felnőttekéhez pedig túl fiatal, így menjen haza és vagdossa magát, amíg 18 éves nem lesz. NewsOrigoPatkányok pusztítanak Zuglóban, nem elég gyors az irtáshttp://www.life.hu/news/20180829-patkanyok-pusztitanak-zugloban-nem-eleg-gyors-az-irtas.htmlA kánikula miatt extrém módon elszaporodtak a patkányok Budapest egyes részein. Az irtásra sokat kell várni, többen fizetős céget keresnek az ingyenes irtás helyett. NewsOrigoEldőlt: Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-tőlhttp://www.life.hu/news/20180829-eldolt-puzser-robertet-kirugtak-a-hir-tvtol.htmlElbocsátották a Hír TV-től Puzsér Róbertet, a műsorvezető ezt Facebook-oldalán jelentette be. Azt is elárulta, hogy folytatná-e műsorát, a Sznobjektívet máshol. NewsOrigoA pestis és a lépfene is előkerülhet a jégtáblák olvadásávalhttp://www.life.hu/news/20180829-a-pestis-es-a-lepfene-is-elokerulhet-a-jegtablak-olvadasaval-klimavaltozas.htmlA klímaváltozás során olyan kórokozók olvadhatnak ki a jégtáblákból, mint például a pestis vagy épp a lépfene. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.