Záporokkal, zivatarokkal, lehűléssel kezdődik a szeptember

Forrás: Shutterstock -
hidegfront időjárás szeptember ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Egy-egy heves zivatar is előfordulhat, a szél is megélénkül. Nyugaton 22-28, másutt 29-33 fok várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki szombatra heves zivatar miatt Pest, Bács-Kiskun, Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Vas és Zala megyére. Másodfokú riasztás lesz érvényben a heves zivatar miatt Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna és Veszprém megyében. A felhőszakadás miatt első fokú riasztást adtak ki Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna és Vas megyére. Másodfokú riasztás érvényes a felhőszakadás miatt Vas és Zala megyében.

A jövő hét második felében újra visszatérhet a nyár.

Forrás: Shutterstock

A jövő hét időjárása: kánikula záporokkalhttp://www.life.hu/news/20180819-a-jovo-het-idojarasa-kanikula-zaporokkal.htmlAzoknak, akik még most moccannak ki belföldön nyaralni: jó hírünk van - folytatódik a meleg augusztus második felében is. Záporokra azonban számítanunk kell. News--A vihar miatt többen megsérültek a szabadtéri Backstreet Boys koncertenhttp://www.life.hu/news/20180819-a-vihar-miatt-tobben-megserultek-a-szabadteri-backstreet-boys-koncerten-oklahomaban.htmlLegalább 14 embert kellett kórházba vinni, mert vihar csapott le egy szabadtéri Backstreet Boys koncertre az Oklahoma államban lévő Thackerville városában - írja a CNN. NewsOrigo14 éve lett öngyilkos a magyar színész, Láng József fiahttp://www.life.hu/news/20180818-14-eve-lett-ongyilkos-a-magyar-szinesz-lang-jozsef-fia.htmlA 84 éves Láng József még tizennégy évvel a tragédia után is képtelen feldolgozni gyermeke elvesztését: öngyilkos lett a fia.News--Hidegfront után vasárnap újra felforrósodik a levegőhttp://www.life.hu/news/20180811-ilyen-idore-szamithatsz-vasarnap-idojaras.htmlÉlvezzük ki a lehűlést! News--Újabb felmelegedés jön, 35 fok is lehet vasárnaphttp://www.life.hu/news/20180812-ujabb-felmelegedes-jon-35-fok-is-lehet-vasarnap-idojaras.htmlVasárnaptól újabb melegedési ciklus veszi kezdetét, amely várhatóan hétfőn és kedden tetőzik hazánkban, a csúcshőmérséklet helyenként ismét eléri a 35 fokot.News--Meghalt Kofi Annan volt ENSZ-főtitkárhttp://www.life.hu/news/20180818-meghalt-kofi-annan-volt-nobeldijas-enszfotitkar.htmlMeghalt Kofi Annan Nobel-díjas volt ENSZ-főtitkár. Egy rövid betegséget követően szombaton hunyt el, 80 éves korában - közölte a nevét viselő alapítvány. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.