Meghalt Sinead McNamara 20 éves modell

modell Sinead McNamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Sinead McNamara a péntekre virradó hajnalban tragikus hirtelenséggel, rejtélyes körülmények között hunyt el egy milliárdos jachtján Görögországban. A mexikói üzletember 10 millió ausztrál dollárt érő hajóján találták holtan a fiatal nőt, akinek az utolsó 48 órájáról szinte semmit sem lehet tudni.

A helyi média szerint Bailléres már kedden elhagyta a fedélzetet, McNamara a személyzettel maradt a jachton. A testét a hajó végében találták meg. Az ügyben vizsgálat indult, a hajó addig nem is hagyhatja el az argostoli kikötőt. Egyes hírek szerint a modellt a helyszínen megpróbálták még újraéleszteni, de a kórházba vezető úton, a mentőhelikopteren elhunyt. McNamara halálának pontos okáról egyelőre semmit sem lehet tudni - írja a News.com.au nyomán a Ripost.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

FRIDAY FRIDAY FRIDAY & bye bye Rhodes it has been a pleasure W/ @lahanaswim

Salt Bby (@sineadmcnamara) által megosztott bejegyzés,

Így alakul az időjárás a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180902-igy-alakul-az-idojaras-a-het-elso-feleben-elorejelzes.htmlA hétvégén melegben, de esőben, sőt erős szélben, viharban és jégesőben is lehetett részünk. Nézzük, mi várható a jövő hét elején!NewsOrigoSúlyos baleset történt szombaton Zala megyébenhttp://www.life.hu/news/20180901-sulyos-baleset-tortent-szombaton-zala-megyeben-frontalis-utkozes.htmlEgy 57 és egy 42 éves nő a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg abban a közúti balesetben, amely szombaton kora délután történt Zalalövő és Zalacséb között - mondta el az MTI érdeklődésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. NewsOrigoMég pontosabbak lesznek az időjárás-előrejelzésekhttp://www.life.hu/news/20180819-meg-pontosabbak-lesznek-az-idojaras-elorejelzesek.htmlJelentősen megnöveli az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) számítási kapacitását az az informatikai rendszer, amelyet a napokban adtak át Budapesten - írja a magyarmezőgazdaság.hu.NewsOrigoZáporokkal, zivatarokkal, lehűléssel kezdődik a szeptemberhttp://www.life.hu/news/20180901-zaporokkal-zivatarokkal-lehulessel-kezdodik-a-szeptember-idojaras.htmlSzombaton többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Egy-egy heves zivatar is előfordulhat, a szél is megélénkül. Nyugaton 22-28, másutt 29-33 fok várható. NewsOrigoA vihar miatt többen megsérültek a szabadtéri Backstreet Boys koncertenhttp://www.life.hu/news/20180819-a-vihar-miatt-tobben-megserultek-a-szabadteri-backstreet-boys-koncerten-oklahomaban.htmlLegalább 14 embert kellett kórházba vinni, mert vihar csapott le egy szabadtéri Backstreet Boys koncertre az Oklahoma államban lévő Thackerville városában - írja a CNN. NewsOrigoVárható időjárás az ország területére vasárnap estighttp://www.life.hu/news/20180818-varhato-idojaras-az-orszag-teruletere-szombaton-es-vasarnap-estig.htmlBár napközben még forróság van, éjszaka érdemes jól átszellőztetni a lakást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.