Teljesen szétesett az a férfi, aki évekkel ezelőtt milliárdokat nyert a lottón

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Casey Gutteridge / Swns.Com -
lottó Jackpot lottónyertes szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szerencséje a szerelemben annak a férfinak, aki évekkel ezelőtt megnyerte az 52 milliárdos jackpotot a EuroMillions lottón. Adrian Bayfordot most iszogatás közben, csinos nőkkel mulatozva kapták le a lesifotósok.

A 47 éves Adrian Bayford 2012-ben nyert a EuroMillions lottón 52 milliárd forintnyi összeget. Élete azonban ezt követően negatív fordulatot vett: elvált, majd újabb barátnője is elhagyta nemrég. A The Sun most egy sörfesztiválon kapta rajta a férfit, amint épp alkoholba fojtotta bánatát és csinos felszolgálólányokkal múlatta az időt.

A kétgyermekes apát állítólag volt barátnője azután rúgta ki, hogy azon kapta, szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett exének. Bayford azonban nem adja fel, megbánta tettét és vissza akarja kapni a nőt.

Boldog akar lenni. Szeretné, ha lenne mellette valaki, akivel megoszthatja a millióit. A lottónyeremény óta nincs szerencséje a szerelemben" - nyilatkozta egy ismerős.

Adrian Bayford 2012-ben nyerte meg a jackpotot akkori feleségével, Gilliannel Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Casey Gutteridge / Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.