Újabb 2 gyermek lett öngyilkos a WhatsAppon keresztül támadó Momo miatt

Forrás: Instagram/j_s_rock, Instagram/milanarvaez08 -
WhatsApp lény Momo öngyilkosság serdülőkor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekeket és serdülőket zaklat továbbra is a WhatsAppon keresztül Momo, a horrolény. Újabb két gyermek lett öngyilkos. 

Momo, a horrolény főként WhatsAppon keresztül keresi fel gyermek- és serdülőkorú áldozatait, akikkel elhiteti, hogy mindent tud róluk, majd feladatok elvégzésére kényszeríti őket, például öncsonkításra vagy öngyilkosságra. A feladatok elvégzéséről fényképes bizonyítékot kér, különben nyomasztó képekkel, hangokkal zaklatja áldozatát.

Újabb két gyerek lett öngyilkos Momo miatt Forrás: Instagram/j_s_rock, Instagram/milanarvaez08

A 24. hu cikke szerint újabb két gyermek lett öngyilkos Momo miatt. Eddig egy 12 éves argentin, egy 15 éves magyar lány, és egy 18 éves indiai fiú vetett véget életének.

A két új áldozat, egy fiú és egy lány ismerték egymást, a fiú mutatta meg a játékot a lánynak, mielőtt végzett magával. Két nappal később a lány is felakasztotta magát. A rendőrség mindkettőjük telefonján megtalálta Momo-t és bizonyítékokat arra, hogy ők az ő kihívásait teljesítették.

Lady Diana szellemével beszélt egy látnok, könyvet írt rólahttp://www.life.hu/news/20180904-lady-diana-szellemevel-beszelt-egy-latnok-konyvet-irt-rola.htmlRyuho Okawa, a Boldog Tudomány mozgalom megalapítója azt állítja, hogy tavaly sikerült hosszabban beszélgetnie Diana hercegné magányos szellemével. Ebből pedig könyvet is írt. News--Internetről szerzett pirulák ölték meg mindkét gyermekét az édesanyánakhttp://www.life.hu/news/20180904-internetrol-szerzett-pirulak-oltek-meg-mindket-gyermeket-az-edesanyanak-vilaghalo.htmlAz internet számos veszélyt tartogat az óvatlan fiatalkorúak számára. Nagyon fontos, hogy a szülők és a gyerekek is tisztában legyenek azzal, hogy a világhálónak van egy igen sötét oldala is. NewsOrigoRúdtáncosok vonaglottak az óvodai évnyitónhttp://www.life.hu/news/20180904-rudtancosok-vonaglottak-az-ovodai-evnyiton-botrany.htmlRúdtáncosok egy óvodai évnyitón? Elképzelni is nehéz, pedig Kínában a napokban ez valóban megtörtént. NewsOrigoKilenc éve eltűnt teherszállító hajó tűnt fel Mianmar partjainálhttp://www.life.hu/news/20180904-kilenc-eve-eltunt-teherszallito-hajo-tunt-fel-mianmar-partjainal.htmlSenki nem tudja, merre járt kilenc évig a Sam Ratulangi PB 1600 névre keresztelt teherszállító, de most előkerült. NewsOrigoVasárnapi boltzár: így vélekednek a magyar vásárlókhttp://www.life.hu/news/20180904-vasarnapi-boltzar-igy-velekednek-a-magyar-vasarlok.htmlA vasárnapi boltzár kérdése még mindig megosztó, a dolgozók egy része szeretné a zárvatartást, de úgy tűnik, nem terveznek módosítást az ügyben. A vásárlók véleménye is kiderült, ők így vélekednek. NewsMTI/Honéczy BarnabásEgy meztelen férfi akadt fenn a kerítésen: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180904-egy-meztelen-ferfi-akadt-fenn-a-keritesen.htmlElkésztő jelenetet rögzített valaki egy orosz városban: egy meztelen férfi fennakadt egy kerítésen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.