42 év után DNS-teszttel oldhatnak meg egy rejtélyes gyilkossági ügyet Angliában

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Anglia rejtély DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 42 évvel ezelőtti rejtélyes gyilkossági ügy oldódhat meg hamarosan Nagy-Britanniában.

Carol Park 30 éves korában, 1976-ban tűnt el rejtélyesen egy angliai kisvárosból. Holttestét 21 évvel később, 1997-ben fedezték fel búvárok egészen véletlenül: nehezékkel ellátva, lekötve feküdt a Coniston Water tó mélyén.

A rendőrség ezt követően letartóztatta a férjet, akit életfogytiglanra ítéltek. A férfi 2010-ben öngyilkosságot követett el a rácsok mögött, egészen haláláig ártatlannak vallotta magát.

Egészen a mai napig nem lehetett biztosan tudni, ki is volt valójában az elkövető, most viszont megoldódhat a rejtély. A pár gyermekei, Jeremy és Rachel hisznek édesapjuk ártatlanságában, szeretnék tisztára mosni a nevét és most abban bíznak, hogy a technika fejlődésével a köteleken és édesanyjuk ruháján hamarosan megtalálják az igazi elkövető DNS-ét is – írja a The Sun.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Egy diák szerint az egyetem első hete mindig egy nagy orgiahttp://www.life.hu/news/20180910-egy-diak-szerint-az-egyetem-elso-hete-mindig-egy-nagy-orgia.htmlSokszor durva dorbézolásba torkollik az elsőévesek első hete az egyetemen. NewsOrigoEljöhet a világvége: megszületett a tízedik vörös tehénhttp://www.life.hu/news/20180910-eljohet-a-vilagvege-megszuletett-a-tizedik-voros-tehen.htmlA szakértők egyelőre még vizsgálják a vörös tehenet, de ha megfelel a kritáriumoknak, akkor eljöhet a világ vége. NewsOrigoHalálra vertek egy fiatal borászt Badacsonybanhttp://www.life.hu/news/20180910-halalra-vertek-egy-fiatal-boraszt-badacsonyban.htmlMár egy szórakozóhelyen kezdődött az a szóváltáls, melynek következtében egy fiatal borászt halálra vertek Badacsonyban a hétvégén. A településen élők azt mondják, hogy egyre gyakoribbak a verekedések és a balhék, melyeket sem a biztonságiak, sem a pedig a rendőrség nem tud megfékezni. News--4 méteres fémrúd szúrta át a kínai férfi testét, a mentés közben nyugodtan mobilozotthttp://www.life.hu/news/20180910-4-meteres-femrud-szurta-at-a-kinai-ferfi-testet-a-mentes-kozben-nyugodtan-mobilozott.htmlEgy bizarr baleset közvetkeztében egy négy méteres fémrúd szúrta át egy sofőr testét Kínában. A mentés közben folyamatosan a mobiltelefonján pötyögött, a róla készült videó felrobbantotta a netet. NewsOrigoDulakodás közben meghalt egy ember Badacsonybanhttp://www.life.hu/news/20180908-dulakodas-kozben-meghalt-egy-ember-badacsonyban-brutalis.htmlMeghalt egy ember, miután két társaság dulakodni kezdett Badacsonyban - közölte a rendőrség szombaton a honlapján. News--Elfogták a soroksári gyilkosság gyanúsítottját: így reagált az áldozat férje és édesanyjahttp://www.life.hu/news/20180908-elfogtak-a-soroksari-gyilkossag-gyanusitottjat-igy-reagalt-az-aldozat-ferje-es-edesanyja.htmlTalán most végleg lezárulhat a soroksári gyilkosság ügye, hiszen a rendőröknek öt év után sikerült elfogniuk a feltételezett elkövetőt. Az áldozat férje és édesanyja is megszólalt a fordulattal kapcsolatban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.