Időjárás: ilyen időre kell számítanunk szeptemberben

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Candy Welz -
meleg időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, egyelőre nem köszönt be még a hideg. A következő napokban kifejezetten melegre kell számítanunk, de a hónap többi részében sem kell fagyoskodnunk még.

Az időjárás-előrejelzés nem riogat egyelőre rossz idővel. Kedden csapadékmentes napunk lesz, kellemes napsütéssel, szerdától péntekig szerdától péntekig pedig kifejezetten meleg időre kell felkészülnünk, akár 31 fok is lehet. Ugyan szombaton már megérkezik egy gyenge hidegfront, sokkal nem lesz hidegebb: 28 fokot mérhetünk.

Ezt hozza a szeptember - Képünk illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Candy Welz


A hónap többi részében számolhatunk némi enyhüléssel, de hidegtől nem kell tartanunk, végig 20 fok fölött lesz a hőmérséklet – írja a Köpönyeg.hu.

Biztonsági szempontok miatt kapnak emberi neveket a hurrikánok és viharokhttp://www.life.hu/news/20180910-biztonsagi-szempontok-miatt-kapnak-emberi-neveket-a-hurrikanok-es-viharok.htmlSokakban felvetődött már a kérdés, hogy miért kapnak a viharok és hurrikánok emberi neveket. Most választ kapunk rá. News--Elefántokat és zsiráfokat lepett meg a hó Dél-Afrikábanhttp://www.life.hu/news/20180910-elefantokat-es-zsirafokat-lepett-meg-a-ho-delafrikaban.htmlHavazni kezdett szombat hajnalban Dél-Afrikában, ez pedig nemcsak az embereket lepte meg, hanem az állatokat is. News--Egy nála 10-szer nagyobb pitonnal játszott egy kisfiú, szülei nevettek rajtahttp://www.life.hu/news/20180910-egy-nala-10szer-nagyobb-pitonnal-jatszott-egy-kisfiu-szulei-nevettek-rajta.htmlNevettek és videóra vették gyermeküket azok a szülők, akik hagyták, hogy a csöppség egy nála tízszer nagyobb pitonnal játszon. News--A médium ikerpár szerint Diana szelleme tudja, mikor lesz gyermeke Harrynek és Meghannakhttp://www.life.hu/news/20180910-a-medium-ikerpar-szerint-diana-szelleme-tudja-mikor-lesz-gyermeke-harrynek-es-meghannak.htmlTerry and Linda Jamison egy különös ikerpár, akik médiumnak tartják magukat. Azt állítják, hogy Diana hercegné szellemével beszéltek, aki elárulta, mikor születhet gyermeke Harry hercegnek és Meghan hercegnének. News--42 év után DNS-teszttel oldhatnak meg egy rejtélyes gyilkossági ügyet Angliábanhttp://www.life.hu/news/20180910-42-ev-utan-dns-teszttel-oldhatnak-meg-egy-rejtelyes-gyilkossagi-ugyet-angliaban.htmlEgy 42 évvel ezelőtti rejtélyes gyilkossági ügy oldódhat meg hamarosan Nagy-Britanniában. News--Sírásó verseny rendeztek Dunaújvárosbanhttp://www.life.hu/news/20180910-siraso-verseny-rendeztek-dunaujvarosban.htmlSzurkolócsapat kísérte a versenyzőket a III. MTFE Országos Sírásó Versenyre Dunaújvárosba, ahol a gyorsaság és az esztétikum is számított. A versennyel a temetkési szakmában dolgozók megbecsülésére akarják felhívni a figyelmet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.