Sarah Vaeth derékbősége 40 centi, szinte egész nap fűzőt visel

fűző alak derék derékbőség alvás futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyetlen dolog, amiben akadályozhatja a fűző, az a futás, egyébként minden tevékenységhez tökéletes - állítja Sarah Vaeth, akinek derékbősége mindössze 40 centi.

Általában 18 inch, de olykor 16 inchre is összehúzza derekát Sarah Vaeth. Centiméterben ez 40 centi körüli méretet jelent. Az Oregon államban élő nő azt mondja, semmiben sem akadályozza őt a mindennapjaiban.

"Napközben egy keskenyebb fazont viselek, amely lehetővé teszi számomra a legnagyobb mobilitást. Elvégzem a kerti munkákat, takarítom a házat. Az egyetlen dolog, amit nem tudok fűzőben végezni, az a futás, akkor nem viselem" - mondta a Daily StarnakSarah, aki egy négyéves kislány édesanyja.

A régi idők divatját idéző ruhadarabot azért kezdte viselni, hogy javítson testtartásán, ám rájött, hogy más előnyei is vannak. Gyűjteménye 14 darabra rúg, van néhány vintage fűzője, amelyek 100 ezer forint körüli összegbe kerültek, de a mindennapi viseletre szánt darabokra nem költ többet 30 ezer forintnak megfelelő összegnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.