Egy férfi azt állítja, hogy időutazó és a XVII. században felejtette az óráját

időutazás Kína időutazó London óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem az arcát, sem pedig nevét nem akarta elárulni az a férfi, aki azt állítja, hogy időutazó, az óráját pedig a XVII. században felejtette. Azt mondja, óvnia kell biztonságát. 

Megszokhattuk már, hogy az Apex TV újabb és újabb időutazókat kutat fel, vagyis olyan embereket, akik azt állítják: képesek múlt, jelen és jövő között ingázni. Az Express cikke szerint most egy olyan férfi kereste meg őket, aki azt állítja, hogy régebben Londonban élt, és egy Kína által finanszírozott projektben vett részt.

Egy titkos laboratúrium pincéjében, ahol állati hibrideket állítottak elő, és mindenféle kísérleteket végeztek, volt egy időgép is, a Time Queen. "Ez a legerősebb gép, mind a múltba, mind a jövőbe lehet vele utazni" - mondta a férfi.

Azt is elárulta, hogy egyszer elkövetett egy hibát, hiszen, amikor Kínába küldték az időgéppel, a XVII. században felejtette az óráját. Azt állítja: erről fényképes bizonyítéka is van. Ám arra az órára céloz, amelyet nemrégiben találtak meg egy katona sírjában, és sokan bizonyítéknak tekintették az időutazásra, ám azóta már megcáfolták a kutatók a hitelesnek vélt bizonyítékot.

Időjárás: marad a napos idő, péntekig nem várható csapadékhttp://www.life.hu/news/20180913-marad-a-napos-ido-pentekig-nem-varhato-csapadek.htmlTovábbra is marad a napos, nyárias idő, de pénteken és hétvégén már előfordulhat zápor, zivatar. NewsThinkstockTűvel combon szúrt egy nőt egy drogos az 1-es villamosonhttp://www.life.hu/news/20180913-tuvel-combon-szurt-egy-not-egy-drogos-az-1es-villamoson.htmlAz 1-es villamoson szúrt combon egy drogos egy anyát, aki sokkos állapotba került a történtek után. A nő kivizsgálásokra jár, ám amíg nincs eredmény, pokol az élete. News--Több térfigyelő kamera is videóra vett egy repülő autót: videóhttp://www.life.hu/news/20180912-tobb-terfigyelo-kamera-is-videora-vett-egy-repulo-autot-video.htmlTöbb kamera is felvette azt a jelenetet, melyen egy autó legalább 1 méterrel a föld felett lebegve szágult. Az eset lázban tartja a paranormális jelenségek rajongóit. NewsOrigoTúl jól nézett ki, ezért kirúgták egy angol tévétől a fiatal lányt, Emma Hulse-thttp://www.life.hu/news/20180912-tul-jol-nezett-ki-ezert-kirugtak-egy-angol-tevetol-a-fiatal-lanyt-emma-hulset.htmlEgy napot töltött az angol tévénél Emma Hulse, állítása szerint azért rúgták ki, mert túl jól néz ki. NewsOrigoSarah Vaeth derékbősége 40 centi, szinte egész nap fűzőt viselhttp://www.life.hu/news/20180912-sarah-vaeth-derekbosege-40-centi-szinte-egesz-nap-fuzot-visel.htmlAz egyetlen dolog, amiben akadályozhatja a fűző, az a futás, egyébként minden tevékenységhez tökéletes - állítja Sarah Vaeth, akinek derékbősége mindössze 40 centi. News--Első fokon életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték a Teréz körúti robbantás vádlottját, P. Lászlóthttp://www.life.hu/news/20180912-eletfogytiglani-szabadsagvesztesre-iteltek-a-terez-koruti-robbantas-vadlottjat-p-laszlot.htmlA Teréz körúti robbantás elkövetőjét életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték első fokon. Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.