Időjárás: marad a napos idő, péntekig nem várható csapadék

hétvége napsütés időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is marad a napos, nyárias idő, de pénteken és hétvégén már előfordulhat zápor, zivatar.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint térségünkben lassanként leépül az anticiklon, de még csütörtökön is a napsütésé lesz a főszerep. Ennek eredményeként a hőmérséklet csúcsértéke továbbra is a sokévi átlag felett alakul.

A mai napon a sok napsütés mellett csak kevés fátyol-, illetve gomolyfelhő valószínű. Csapadék nem lesz. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 31 fok között valószínű. Késő estére 17 és 24 fok közé hűl le a levegő.

A következő napokban is sokat fog sütni a nap Forrás: Thinkstock

A Köpönyeg a folytatásról azt írja, pénteken északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elsősorban nyugaton és északon zápor, zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Gyenge hidegfront érkezik. 25 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétvégén sok napsütés, kevés gomolyfelhő ígérkezik. Szombaton keleten még előfordul zápor, vagy zivatar, később nem valószínű csapadék. 24 és 29 fok közötti nyárias meleg valószínű.

Tűvel combon szúrt egy nőt egy drogos az 1-es villamosonhttp://www.life.hu/news/20180913-tuvel-combon-szurt-egy-not-egy-drogos-az-1es-villamoson.htmlAz 1-es villamoson szúrt combon egy drogos egy anyát, aki sokkos állapotba került a történtek után. A nő kivizsgálásokra jár, ám amíg nincs eredmény, pokol az élete. News--Több térfigyelő kamera is videóra vett egy repülő autót: videóhttp://www.life.hu/news/20180912-tobb-terfigyelo-kamera-is-videora-vett-egy-repulo-autot-video.htmlTöbb kamera is felvette azt a jelenetet, melyen egy autó legalább 1 méterrel a föld felett lebegve szágult. Az eset lázban tartja a paranormális jelenségek rajongóit. NewsOrigoTúl jól nézett ki, ezért kirúgták egy angol tévétől a fiatal lányt, Emma Hulse-thttp://www.life.hu/news/20180912-tul-jol-nezett-ki-ezert-kirugtak-egy-angol-tevetol-a-fiatal-lanyt-emma-hulset.htmlEgy napot töltött az angol tévénél Emma Hulse, állítása szerint azért rúgták ki, mert túl jól néz ki. NewsOrigoElső fokon életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték a Teréz körúti robbantás vádlottját, P. Lászlóthttp://www.life.hu/news/20180912-eletfogytiglani-szabadsagvesztesre-iteltek-a-terez-koruti-robbantas-vadlottjat-p-laszlot.htmlA Teréz körúti robbantás elkövetőjét életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték első fokon. Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. NewsFotó: Mudra László - OrigoSarah Vaeth derékbősége 40 centi, szinte egész nap fűzőt viselhttp://www.life.hu/news/20180912-sarah-vaeth-derekbosege-40-centi-szinte-egesz-nap-fuzot-visel.htmlAz egyetlen dolog, amiben akadályozhatja a fűző, az a futás, egyébként minden tevékenységhez tökéletes - állítja Sarah Vaeth, akinek derékbősége mindössze 40 centi. News--Elefántokat és zsiráfokat lepett meg a hó Dél-Afrikábanhttp://www.life.hu/news/20180910-elefantokat-es-zsirafokat-lepett-meg-a-ho-delafrikaban.htmlHavazni kezdett szombat hajnalban Dél-Afrikában, ez pedig nemcsak az embereket lepte meg, hanem az állatokat is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.